Το New Vauxhall Vivaro Van εκτέθηκε επίσημα στο 2019 Industrial Automobile Show

Vauxhall αποκάλυψε επισήμως το ολοκαίνουργιο Vivaro Van στη φετινή βιομηχανική εκπομπή αυτοκινήτων στο Μπέρμιγχαμ. Λόγω της ανάπτυξης στο εργοστάσιο του Vauxhall στο Luton, το κόστος για το νέο Vivaro θα ξεκινήσει από £ 22.918,33 (εξαιρουμένων του ΦΠΑ), με πολύ πρώτες παραδόσεις που αναμένονται από το καλοκαίρι φέτος.
Βασίζεται στην πλατφόρμα EMP2 του ομίλου PSA, την οποία μοιράζεται με την Proace Toyota καθώς και τον εμπειρογνώμονα της Peugeot. Αυτό το παρέχει με ωφέλιμο φορτίο 1.400kg καθώς και δυνατότητα ρυμούλκησης 2.500kg, η οποία είναι αντίστοιχη 200 κιλά καθώς και 500 κιλά πολύ περισσότερο από τον προκάτοχό του.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα τεράστια φορτηγά πάνελ προς πώληση
Τροφοδοτείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα 1,5 λίτρων που προσφέρεται σε δύο καθορίζει τη μελωδία, δημιουργώντας είτε 99bhp είτε 118bhp – το τελευταίο που παρέχει προσωρινά οικονομικά κλίματα 57,6 mpg.
Θα είναι διαθέσιμα τρία στυλ σώματος, συμπεριλαμβανομένου ενός φορτηγού ομάδας, μιας καμπίνας ομάδας, καθώς και ενός πλατφόρμας πλατφόρμας. Θα είναι διαθέσιμα τα σχέδια τόσο μικρού όσο και μακρού τροχού, με το μεγαλύτερο σχέδιο να φέρει μέγιστη δυνατότητα τόνου 6,6 κυβικών μέτρων (233 κυβικά πόδια) και, χάρη σε ένα πτερύγιο φορτίου κάτω από το κάθισμα του ταξιδιώτη, επαρκής περιοχή για μεταφορά αντικείμενα έως και 4,02m (13ft 2in).
Οι αγοραστές θα έχουν επίσης την επιλογή τριών επιπέδων. Ο σχεδιασμός της έκδοσης σε επίπεδο εισόδου είναι βασικός με διπλές κινούμενες πόρτες, αυτοκινητιστές καθώς και αερόσακους ταξιδιώτη, διαχείριση κρουαζιέρας καθώς και περιοριστή ταχύτητας.
Τα αθλητικά σχέδια μεσαίας εμβέλειας είναι πολύ καλύτερα εξοπλισμένα, χρησιμοποιώντας καθρέφτες πόρτας με χρώμα, λαβές καθώς και πλευρικά καλούπια, εκτός από έναν συναγερμό, αυτόματους προβολείς, υαλοκαθαριστήρες βροχοπτώσεων, αλεξήνεμο ήχου καθώς και παχύρρευστη πλάγια φύση .
5

Τα Elite Elite Designs λειτουργούν μια λεπτομερή ποικιλία συσκευών ασφαλείας ως πρότυπο, συμπεριλαμβανομένης της προειδοποίησης αναχώρησης της λωρίδας, της αναγνώρισης ένδειξης κυκλοφορίας στο διαδίκτυο, του προσαρμοστικού ελέγχου κρουαζιέρας, του συστήματος προειδοποίησης για την υπνηλία αυτοκινήτων καθώς και της ανίχνευσης τυφλών σημείων. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το Asad Collision Assist, μια οθόνη head-up καθώς και αυτόματη πέδηση έκτακτης ανάγκης.
Άλλες ενημερώσεις σχετικά με το προηγούμενο Vivaro περιλαμβάνουν προαιρετικές αυτόματες κινούμενες πόρτες (που λειτουργούν με κλοτσιές στο πόδι σας κάτω από τα περβάζια του φορτηγού), ένα σύστημα ψυχαγωγίας επτά ιντσών, αισθητήρες στάθμευσης αυτοκινήτων, προαιρετικό κάμερα οπίσθιας προβολής καθώς και προαιρετικό σετ πλαισίου εργασίας -OP με υψηλότερη κάθαρση εδάφους καθώς και προστασία από κάτω του σώματος.
Ποιες είναι οι σκέψεις σας για το νέο Vauxhall Vivaro Van; Ας καταλάβουμε στην παρακάτω ενότητα σχολίων…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *