Uncategorized

Το McLaren 570GT από το MSO Concept για το ντεμπούτο του στο Pebble Beach

Η McLaren κυκλοφόρησε λεπτομέρειες σχετικά με ένα νέο αυτοκίνητο Concept 570GT που έχει ξεπεράσει το τμήμα MSO μπροστά από το ντεμπούτο του στο Pebble Beach Concours d’Elegance. Το MCLAREN 570GT από το MSO Concept, για να του δώσει το πλήρες όνομά του, έρχεται πλήρης με λίγες βελτιώσεις επιλογής μέσα και έξω.
Σε περίπτωση που δεν ήταν αρκετά δυνατά για τους κανονικούς αγοραστές 570GT, η ιδέα είναι εξοπλισμένη με ένα σύστημα εξάτμισης MSO για “βελτιωμένη φωνητική εμπειρία”. Η σωληνώσεις είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο, αντί για κανονικό ανοξείδωτο χάλυβα, γεγονός που το καθιστά 30% ελαφρύτερο από την έκδοση του τυποποιημένου αυτοκινήτου. Η εξάτμιση δημιουργείται για να δώσει ένα “πλουσιότερο, πολύ πιο χαρακτηριστικό τόνο” και έχει θερμικές ασπίδες που τελειώνουν σε χρυσό νιτρίδιο τιτανίου, το οποίο αλλάζει το χρώμα σε μπλε και μοβ καθώς το σύστημα θερμαίνεται.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα supercars για να φτάσετε τώρα
9
Σχετικά με τη διαφήμισή μας adsclose

Τα στοιχεία απόδοσης παραμένουν τα ίδια, τα οποία υποδεικνύουν 562bhp από 3,8 λίτρων Twin-Turbo V8 και χρόνο 0-62 μίλια / ώρα 3,4 δευτερολέπτων.
• Τα καλύτερα σπορ αυτοκίνητα
Η ιδέα διαθέτει ένα ελίτ μαργαριτάρι White Paintjob και το μαύρο πακέτο πιάνου MSO υποδεικνύει λεπτομέρειες όπως οι τροχοί, οι πλευρικές αεραγωγές και τα περβάζια πόρτας έχουν τελειώσει σε (πιστεύουν ή όχι) μαύρο.
Μαζί με ένα εσωτερικό “από το McLaren” που έχει εξαντληθεί με ένα στερεοφωνικό και οπίσθιο τόξο του Bowers και Wilkins, το κομμάτι της αντίστασης είναι η ηλεκτρο-χρωμική οροφή. Είναι γενικά ένα γυάλινο πάνελ στην στέγη που έχει ένα ενδιάμεσο στρώμα που δημιουργήθηκε για να φιλτράρει τον ήλιο όταν βρίσκεστε στα μοντέρνα σας ταξίδια στην Καλιφόρνια, αλλά μπορεί να ελαφρύνει ή να σκοτεινιάζει στο αίτημά σας χρησιμοποιώντας ένα ευαίσθητο σε αφής το πάνελ στο headliner. Η McLaren λέει ότι η στέγη έχει πέντε διαφορετικά επίπεδα απόχρωσης – από καθαρό σε μια “πλούσια, σκοτεινή απόχρωση”.
Η McLaren έχει ιστορικό με αποκαλύμματα αυτοκινήτων στο Pebble Beach, όπου η μάρκα έχει παρουσιάσει προηγουμένως έννοιες και μελλοντικά μοντέλα παραγωγής όπως το P1 Hypercar.
Τι πιστεύετε για το MCLAREN 570GT από την έννοια του MSO; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *