Uncategorized

Τα καλύτερα νέα SUV για το 2014

Η τάξη SUV ζεσταίνει τους επόμενους μήνες, ειδικά για τις μάρκες premium. Έχουμε ήδη αποκαλύψει πώς θα μπορούσε να φανεί το νέο Audi Q5 (απεικονίζεται παραπάνω), αλλά εδώ είναι οι δύσκολοι νέοι αντίπαλοι που πρέπει να νικήσει:
BMW x3
Μέχρι τη στιγμή που το Q5 φτάσει το 2016, το X3 θα φανεί λίγο ξεπερασμένο-αλλά το πρόσφατο Facelift έχει εγγυηθεί ότι είναι πολύ πιο αποτελεσματική και υψηλής τεχνολογίας από ποτέ.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η νεώτερη έκδοση παίρνει ένα φρέσκο ​​σχέδιο προβολέων, τολμηρή γρίλια νεφρού, αναθεωρημένους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, τσίμπημα πλευρικών φούστες και ένα νέο σχέδιο τροχού κράματος. Προβάλετε το X3 στο προφίλ, όμως, και οι λεπτές φουσκωμένες τροχοπέλιες και η αυξανόμενη πτυχή των πλευρών διατηρούνται.
Στο εσωτερικό, η BMW εισήγαγε μια ανανεωμένη κεντρική κονσόλα, με πρόσθετα μαύρα ένθετα χρώματος και γυαλιστερού στο κάτω τμήμα και στην παύλα. Παρέχει επίσης μια μεγαλύτερη ποικιλία από ταπετσαρία και εξωτερικά φινιρίσματα από πριν.
Jaguar C-X17
Η εντυπωσιακή έννοια προεπισκόπηση του πρώτου SUV από την Jaguar. Το μοντέλο παραγωγής οφείλεται το 2016, με βάση μια ελαφριά πλατφόρμα αλουμινίου.
Παρόλο που το C-X17 είναι επίσημα απλώς μια ιδέα σχεδιασμού, τα πρωτότυπα έχουν βρεθεί στο δρόμο, γεγονός που υποδηλώνει ότι είναι πιθανό ένα λανσάρισμα του 2016-Hot on the Heels of the Jaguar XE.
Ο διευθυντής σχεδιασμού Jaguar Ian Callum υπαινίσσεται επίσης πόσο κοντά στην παραγωγή είναι το C-X17, λέγοντας: “Μας πιάστηκε με την έννοια C-XF και το Underdelivered. Τώρα πρέπει να δείξουμε πράγματα που γνωρίζουμε ότι μπορούμε να παραδώσουμε. ”
Ανακαλύψτε το Baby Land Rover
Ένα νέο, μικρότερο μοντέλο θα αντικαταστήσει το Land Rover Freelander. Θα επικεντρωθεί στην πρακτικότητα και την ικανότητα εκτός δρόμου.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *