Uncategorized

Η Toyota C-HR Hy-Power σηματοδοτεί τα μελλοντικά υβρίδια απόδοσης Toyota

, η Toyota έχει εκθέσει ένα υβριδικό όραμα υψηλής απόδοσης του crossover C-HR στο Show Motor της Φρανκφούρτης που ονομάζεται C-HR Hy-Power. Μια ιδέα για τώρα, το Auto αποκαλύπτει ότι θα κατανοεί σύντομα την παραγωγή, καθώς και θα χρησιμοποιηθεί από την Toyota ως επικεφαλίδα για την εισαγωγή μιας νέας στρατηγικής για την υβριδική σειρά.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η C-HR HY-Power έχει προβλεφθεί από το ευρωπαϊκό στούντιο στυλ της Toyota με έδρα τη νότια Γαλλία, καθώς και οπτικά πακετάρει μια πιο επιθετική εμφάνιση σε σύγκριση με τις παραδοσιακές εκδόσεις του crossover.
• Όλα τα τελευταία από το 2017 Frankfurt Motor Show
Ωστόσο, αυτά τα tweaks styling δεν έχουν επιτευχθεί με νέο αμάξωμα-κάθε πάνελ στην C-HR Hy-Power είναι ακριβώς η ίδια με την ανακάλυψη του αυτοκινήτου παραγωγής. Αντ ‘αυτού, εκφραστική χρήση των χρωμάτων, ολοκληρώνοντας καθώς και περιγράφοντας το σήμα.
Το Dart Matt Silver Paint είναι ενσωματωμένο με μαύρα κομμάτια από γυαλιστερό, όπως το χείλος στον μπροστινό διαχωριστή καθώς και τις επεκτάσεις τόξων του τροχού. Το Dark Chrome Trim χρησιμοποιείται για τα πλαίσια παραθύρων, καθώς και τα αυτοκίνητα και τα βόλτες με φορτηγά σε ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών.
Αντιπαραθέσεις πορτοκαλί επισημάνσεις περιτυλίγματος γύρω από το πάνω άκρο του αυτοκινήτου, με μια πορτοκαλί ταινία “Diamond” που καλύπτει την οροφή. Ένα παρόμοιο πορτοκαλί και μαύρο στυλ επαναλαμβάνεται στην καμπίνα.
7
Σχετικά με τη διαφήμισή μας adsclose

Κάτω από τα τσιμπήματα του στυλ, η Toyota υπόσχεται ότι η C-HR Hy-Power μπορεί να υπερηφανεύεται για έναν αναβαθμισμένο υβριδικό σύστημα κίνησης. Ένας Toyota Insider δήλωσε στο Auto Express: “Τα αυτοκίνητα και το φορτηγό δεν επαληθεύονται για παραγωγή, ωστόσο, είναι πιθανό να συμβεί”. Το Auto αποκαλύπτει ότι κατανοεί εάν παίρνει το φιλικό προς το περιβάλλον φως, ο σχεδιασμός θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος.
Και η Toyota χρησιμοποίησε την αποκάλυψη της C-HR Hy-Power για να αποκαλύψει μια νέα στρατηγική για τα υβριδικά οχήματα της. Ο διευθυντής της Toyota Europe Johan Van Zyl εξήγησε: “Στο μέλλον θα παράσχουμε όλα τα σχέδια με δύο υβριδικούς κινητήρες.
“Κάποιος θα επικεντρωθεί στην αποτελεσματικότητα των καυσίμων καθώς και στην οικονομία. Το δεύτερο θα προσφέρει περισσότερη δύναμη καθώς και βελτιωμένη δυναμική οδήγησης. ” Η Toyota υποσχέθηκε ότι θα ακούσουμε περισσότερα για την υβριδική στρατηγική υψηλής απόδοσης στις αρχές του 2018.
Το CH-R ήταν ένα τεράστιο χτύπημα για την Toyota, με υβρίδια να αντιπροσωπεύουν ξαφνικά υψηλό ποσοστό 77 % των πωλήσεων. Ο Van Zyl κατέληξε στο συμπέρασμα: “Το Hybrid θα παραμείνει ο βασικός διαφοροποιητής της Toyota καθώς και θα διευρύνουμε την προσφορά μας με περισσότερα παράγωγα καθώς και με τους κινητήρες”.

Θα θέλατε να δείτε μια έκδοση υψηλής απόδοσης του Toyota C-HR να κάνει την παραγωγή; Ας καταλάβουμε παρακάτω …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *