Η Volkswagen Tiguan R-Line

Η Volkswagen αποκάλυψε ότι επαναφέρει το επίπεδο ολοκλήρωσης της γραμμής R στην περιοχή Tiguan.
Ο σχεδιασμός Tiguan είναι σήμερα το τέταρτο πολύ δημοφιλές αυτοκίνητο της VW, πίσω από το γκολφ, το πόλο καθώς και το Passat. Όταν η VW προσέφερε το σχεδιασμό R-Line με την τελευταία γενιά Tiguan, αντιπροσώπευε σχεδόν το 20 % όλων των πωλήσεων, γεγονός που υποστηρίζει την ανησυχία γιατί η VW δεν έχει εισαγάγει το επίπεδο αθλητισμού στην ποικιλία του Ηνωμένου Βασιλείου νωρίτερα.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η γραμμή R βασίζεται στο επίπεδο TIGUAN SE, καθώς και προσθέτει τους προβολείς Bi-Xenon, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, βαμμένο ασήμι για να αντιπαραβάλλουν τις επεκτάσεις του μαύρου τροχού, καθώς και το πιο σπορ μέτωπο καθώς και τους προφυλακτήρες.
Στο εσωτερικό, υπάρχουν μπροστινά αθλητικά καθίσματα δύο τόνων, ένα δερμάτινο τιμόνι καθώς και πεντάλ από ανοξείδωτο χάλυβα.
Η γραμμή R προσφέρεται με τους τρεις πιο ισχυρούς κινητήρες του Tiguan. Αυτές είναι οι βενζινοκινητήρες TSI των 207bhp 2,0 λίτρων καθώς και οι κινητήρες TDI 2,0 λίτρων, με 138 καθώς και 168bhp. Όλα τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά παίρνουν το σύστημα τεσσάρων τροχών 4Motion της επιχείρησης, καθώς και τα τοποθετημένα ως κοινά με ένα κιβώτιο ταχυτήτων έξι ταχυτήτων.
Η γραμμή Tiguan R κοστίζει £ 28.020 για το ντίζελ 138bhp. Υπάρχει ένα ασφάλιστρο £ 680 για το ντίζελ 168bhp, με το σχεδιασμό βενζίνης να κοστίζει £ 28.435.
Η γραμμή Tiguan R προσφέρεται τώρα για παραγγελία, με τα πρώτα αυτοκίνητα και φορτηγά που εμφανίζονται τον Ιανουάριο του 2013.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *