Η Volvo και η Isuzu εισέρχονται στην εταιρική σχέση εμπορικού αυτοκινήτου

, η Volvo και η Isuzu θα υπογράψουν συμφωνία στα μέσα του 2020, η οποία θα μπορούσε να δει τους δύο παραγωγούς να εισέλθουν σε μια εταιρική σχέση αυτοκινήτων βαριάς ευθύνης. Η προτεινόμενη συγχώνευση θα μεταφέρει το εμπορικό σήμα HGV που ανήκει στην Volvo, η UD Trucks, η Isuzu Motors στο σύνολό της, προς όφελος των ενισχυμένων όγκων παραγωγής και της ευρύτερης εμβέλειας της αγοράς.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η μάρκα UD Trucks είχε εισοδήματα συνολικού ύψους 24 δισεκατομμυρίων SEK (£ 1,95 δισεκατομμύρια) στα τέλη του 2018. Ωστόσο, έχει αγωνιστεί οικονομικά υπό την ιδιοκτησία της Volvo, φέρνοντας μόνο «ελάχιστη επίδραση» στα λειτουργικά έσοδα της σουηδικής επιχείρησης σε όλο το 2018 και το 2019.
• Η συγχώνευση FCA και PSA συμφώνησε
Οι παγκόσμιες παραγγελίες σε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο UD Trucks μειώθηκαν κατά 45 % κατά τη διάρκεια του 2019, ενώ τα λειτουργικά έσοδα της μάρκας έδειξαν πτωτική μετατόπιση 16 % επειδή το μερίδιο της Volvo στην αγορά HGV μειώθηκε επίσης από 16,2 % το τρίτο τρίμηνο του 2018 έως 15,2 % στα τέλη του 2019.
Η Volvo προβλέπει ότι, μόλις οριστικοποιηθεί και υπογραφεί η συμφωνία, θα αυξήσει τα λειτουργικά της έσοδα κατά 2 δισεκατομμύρια SEK (£ 162 εκατομμύρια) και θα αυξήσει την καθαρή του μετρητική θέση κατά 22 δισεκατομμύρια SEK (£ 1,7 δισεκατομμύρια).
Οι πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με την προτεινόμενη συγχώνευση δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί. Μέχρι στιγμής, το ζευγάρι έχει δηλώσει ότι θα σχηματίσουν μια εταιρική σχέση τεχνολογίας που θα προσφέρει τις καλύτερες προϋποθέσεις για την αναμενόμενη ανάπτυξη της UD Trucks – ειδικά στην ιαπωνική αγορά. Το ζευγάρι σχεδιάζει επίσης να διερευνήσει ακόμα περισσότερα έργα εμπορικών αυτοκινήτων ελαφρού και μεσαίας υπηρεσίας.
Ο Martin Lundstedt, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας Volvo, δήλωσε: “Βλέπουμε μεγάλες δυνατότητες να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας στο πλαίσιο της τεχνολογίας, των πωλήσεων και των υπηρεσιών, καθώς και σε άλλες περιοχές που προχωρούν προς όφελος των πελατών μας και των εταιρικών εταίρων μας. Οι συνάδελφοί μας UD Trucks έχουν κάνει σπουδαία δουλειά για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τα τελευταία χρόνια και η συμμαχία ανοίγει μια μεγάλη ευκαιρία να συνεχίσει το επιτυχημένο ταξίδι. ”
Τι κάνετε από την προτεινόμενη συγχώνευση της Volvo με την Isuzu; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *