Η Mitsubishi Electric Emirai 4 EV αποκαλύφθηκε στο Τόκιο

Mitsubishi Electric, μια ξεχωριστή οντότητα από την Mitsubishi Motors, έχει αποκαλύψει μια αυτόνομη έννοια EV που ονομάζεται Emirai 4 στη φετινή εκπομπή του Τόκιο.
Συνηθισμένα συνηθισμένα στην κατασκευή εγχώριων ηλεκτρικών συσκευών, η Mitsubishi Electric έχει αναπτύξει το Emirai 4 με τρία συγκεκριμένα πεδία έρευνας. Ηλεκτροποίηση, αυτόνομη οδήγηση και συνδεσιμότητα.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Όλα τα πιο πρόσφατα από το 2017 Tokyo Motor Show
Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Emirai 4 είναι το σύστημα ανίχνευσης σοφέρ. Μια εσωτερική βιντεοκάμερα ευρείας γωνίας παρακολουθεί τον οδηγό και τον επιβάτη του μπροστινού καθίσματος, ανιχνεύοντας δυνητικά επιβλαβή συμπεριφορά οδήγησης με βάση τη στάση του καθίσματος. Προσφέρει επίσης μια ασφαλή μετάβαση μεταξύ χειροκίνητων και αυτόνομων τρόπων οδήγησης.
6

Η ιδέα διαθέτει μια σειρά από βοηθήματα οδήγησης, όπως η διεπαφή ανθρώπινης συσκευής (HMI), η οποία ενσωματώνει μια επαυξημένη οθόνη Heads-Up με 3D-χαρτογραφημένη έκδοση του δρόμου στον οποίο οδηγείτε. Σκοπός αυτού είναι να βοηθήσει τον σοφέρ σε συνθήκες όπου προκύπτει κακή ορατότητα.
Μια οθόνη κουμπιού είναι επίσης χαρακτηριστικά. δουλεύοντας παράλληλα με το HUD. Με την κίνηση ενός κουμπιού, ο οδηγός μπορεί να χειριστεί διάφορες λειτουργίες χωρίς να βγάλει τα μάτια τους από το δρόμο.
Τι πιστεύετε για το Mitsubishi Electric Emirai 4; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *