Τα περισσότερα περιστατικά αυτοκινητοδρόμων που σχετίζονται με την Tyre, που μπορούν να αποφευχθούν, η μελέτη ερευνών

της πλειοψηφίας των συγκρούσεων αυτοκινητοδρόμων καθώς και των καταστροφών που προκλήθηκαν από την αποτυχία των ελαστικών μπορεί να αποφευχθεί από τους οδηγούς που παρακολουθούν πιο στενά τα ελαστικά τους.
Μια μελέτη 18 μηνών, αναλύοντας 1.035 κομμάτια συντριμμιών ελαστικών από πέντε αυτοκινητόδρομους, βρήκαν σχεδόν τρία τέταρτα αποτυχημένων ελαστικών περιείχαν ελαττώματα που θα μπορούσαν να έχουν εντοπιστεί με πιο τακτικές επιθεωρήσεις ελαστικών.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Καλύτερα ελαστικά οχήματος 2017/18
Οι ερευνητές από την Highways England καθώς και το Business Bridgestone της ελαστικής εξέτασαν τα συντρίμμια των ελαστικών από αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, φορτηγά καθώς και φορτηγά που ανακαλύφθηκαν στους αυτοκινητόδρομους M1, M6, M40, M5 καθώς και M42.
Βρήκαν ότι το 56 % των ελαστικών απέτυχε λόγω της διείσδυσης των συντριμμιών, το 18 % απέτυχε λόγω της διογκωμένης λανθασμένα, ενώ το 8 % απέτυχε λόγω συντήρησης κακής οχημάτων, συμπεριλαμβανομένης της ανακριβής τοποθέτησης καθώς και των λανθασμένων επισκευών. Ένα επιπλέον 1 τοις εκατό απέτυχε λόγω της παραγωγής ελαττωμάτων, ενώ το ίδιο ακριβώς ποσοστό απέτυχε λόγω της υπερθέρμανσης. Το 16 % των αποτυχιών ενδέχεται να μην ταξινομηθεί.
Ενώ ορισμένες αποτυχίες που προκλήθηκαν από τη διείσδυση των συντριμμιών μπορεί να έχουν συμβεί στον αυτοκινητόδρομο, οι ερευνητές ανακάλυψαν ελαστικά που εμφανίζουν αποδείξεις ιστορικών ζημιών. Τα έντονα αποτυπώματα στο ελαστικό ελαστικών που ενεργοποιήθηκαν από μπουλόνια ή νύχια, για παράδειγμα, πρότειναν μακροχρόνια ζημιά από ελαστικά.
Οι συγγραφείς της έκθεσης σημείωσαν επίσης ότι “θα ήταν λογικό να υποθέσουμε ότι πολλά από τα ελαστικά που είχαν βιώσει από διεισδύσεις είχαν διεισδύσει για κάποιο χρονικό να εντοπιστεί με ελέγχους ελαστικών ρουτίνας.
Τα επίσημα στοιχεία από τους αυτοκινητόδρομους της Αγγλίας δείχνουν 32 άτομα σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν σοβαρά σε αυτοκινητόδρομους το 2016 λόγω “παράνομων, ελαττωματικών ή υποβιβασμένων ελαστικών”.
Ο επικεφαλής της οδικής ασφάλειας του οργανισμού, Richard Leonard, δήλωσε: “Τα άτομα του δρόμου πρέπει να παίξουν μια μεγαλύτερη λειτουργία καθώς και να πάρουν τη συνήθεια να επιθεωρούν τις πιέσεις των ελαστικών καθώς και τα βάθη του πέλματος καθώς και να κοιτάξουν τα νύχια καθώς και τα άλλα συντρίμμια που έχουν κολλήσει ελαστικά πριν ξεκινήσετε με ταξίδια. Αυτοί οι απλοί έλεγχοι ενδέχεται να σώσουν ζωές. ”
Οι ερευνητές εξέτασαν τα συντρίμμια των ελαστικών μεταξύ του 2016 καθώς και του 2017, καθώς επίσης ανακάλυψαν μια σειρά από «ανησυχητικά» παραδείγματα ζημιών, συμπεριλαμβανομένου ενός ελαστικού διαστημικού εξοπλισμού (τα οποία δεν υποτίθεται ότι χρησιμοποιούνται στην ταχύτητα αυτοκινητόδρομου) που είχαν «τρέξει Καταστροφή “, καθώς και μια σειρά από επισκευές” String “, οι οποίες δεν θεωρούνται για τη μακροπρόθεσμη χρήση.

Ο τεχνικός διευθυντής της Bridgestone, Gary Powell, δήλωσε ότι η ερευνητική μελέτη περιελάμβανε μια “επίπονη διαδικασία συλλογής συντριμμιών ελαστικών για 18 μήνες, καθώς και την ανάλυση του σε βάθος στη συνέχεια”. Ο Powell πρόσθεσε: “Με την κατάλληλη επιθεώρηση οχημάτων καθώς και προγράμματα συντήρησης, πολλές από τις τεχνικές αποτυχίας που σημειώθηκαν θα πρέπει να είναι ανιχνεύσιμα καθώς και να προληφθούν”.
Ποιοι είναι οι καλύτεροι στους λιανοπωλητές του Διαδικτύου; Δοκιμάσαμε το καλύτερο, ωστόσο υπήρχε μόνο ένας νικητής…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *