Η έδρα διορίζει τον Wayne Griffths ως νέο διευθυντή

, έχει διορίσει τον Wayne Griffiths ως νέο πρόεδρό της, συμμορφώνοντας με την αναχώρηση του Luca de Meo στην Renault νωρίτερα αυτό το έτος.
Ο Griffths, ο οποίος θα επιταχύνει από την παρούσα λειτουργία του αντιπροέδρου για την Cupra εκτός από τις πωλήσεις καθώς και τον διαχειριστή διαφήμισης για την έδρα, θα αναλάβει ως διευθυντής επιχειρήσεων την 1η Οκτωβρίου.

Seat Leon vs Volkswagen Golf vs Ford Focus

Μιλώντας για την ανακοίνωση, ο διευθυντής ομάδας VW Herbert Diess δήλωσε: “Ο Wayne Griffiths είναι ένας από τους πολλούς ειδικευμένους διευθυντές της ομάδας. Κατά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, οδήγησε τις πωλήσεις των καθισμάτων σε επίπεδα ρεκόρ καθώς και να οδηγήσει την πρόοδο της νέας μάρκας Cupra. Έχει την πλήρη υποστήριξή μου, καθώς είμαι πεπεισμένος ότι ο χρόνος του ως πρόεδρος της έδρας θα είναι επιτυχής. ”
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Δεδομένου ότι η Griffths εντάχθηκε στο κάθισμα το 2016, οι πωλήσεις της εταιρείας έχουν ενισχυθεί από πολύ περισσότερο από 40 τοις εκατό χάρη σε ελάχιστο μέρος στην έναρξη της σειράς SUV της μάρκας. Ο Griffths έπαιξε μια λειτουργία στην ανάπτυξη της μάρκας Cupra, μαζί με τον πρώην CEO Luca de Meo.
Η έδρα μόλις πρόσφατα ανακοίνωσε μια επένδυση πέντε δισεκατομμυρίων ευρώ τα επόμενα πέντε χρόνια, η πρώτη φάση που θα δει πέντε plug-in υβριδικά καθώς και ηλεκτρικά αυτοκίνητα που εκτοξεύουν τους επόμενους 12 μήνες.
Κάντε κλικ εδώ για να ελέγξετε ακριβώς πώς παρέχονται το κάθισμα καθώς και το CUPRA στην ώθηση της μικροβιδότητας της ομάδας VW …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *