Το Tesla για να ανοίξει γρήγορη φόρτιση CCS για το ευρωπαϊκό μοντέλο 3, το μοντέλο S και το μοντέλο X

το ευρωπαϊκό μοντέλο Tesla Model 3 θα έρθει με ένα συμβατό λιμάνι CCS (συνδυασμένο σύστημα φόρτισης) όταν φθάνουν στις αρχές του 2019. Αυτό σημαίνει ότι, καθώς και τη χρήση δικτύων υπερσυμπιεστή και προορισμού του Tesla, το μοντέλο 3 θα είναι σε θέση να χρεώσει γρήγορα σε δίκτυα τρίτων όπως το Polar/BP Chargemaster και το Ionity.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων μοντέλων X και μοντέλου S θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν φορτιστές CCS τρίτου μέρους αγοράζοντας έναν προσαρμογέα που μπορεί να συνδεθεί στις υπάρχουσες υποδοχές τύπου 2 των αυτοκινήτων τους. Οι νέοι προσαρμογείς αναμένεται να τιμολογούνται παρόμοια με τους υφιστάμενους προσαρμογείς ταχείας φόρτισης Chademo, οι οποίοι κοστίζουν περίπου € 500 (£ 435), αλλά θα είναι ελαφρώς μικρότερες σε μορφή.
• Τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα προς πώληση
Μιλώντας αποκλειστικά στην Auto Express, ο επικεφαλής της παγκόσμιας υποδομής χρέωσης της Tesla, Drew Bennett, δήλωσε: “Υπάρχει πολύς ενθουσιασμός για το μοντέλο 3 που έρχεται στην Ευρώπη και η χρέωση είναι πάντα μέρος αυτής της συζήτησης.
“Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στο δίκτυό μας – αυτό είναι ένα τεράστιο μέρος της εμπειρίας ιδιοκτησίας. Αλλά θα επιτρέψουμε στους ιδιοκτήτες μας να έχουν πρόσβαση στα δίκτυα CCS που αρχίζουν να αναπτύσσονται στην Ευρώπη, οπότε το μοντέλο 3 θα έχει μια θύρα χρέωσης για το πρότυπο CCS και θα έχουμε επίσης έναν προσαρμογέα για το Model S και το X.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *