Η νέα ναυαρχίδα Renault Zoe S Edition που προστέθηκε στην ποικιλία

Renault έχει ενημερώσει την Electric Zoe Line-Up, προσθέτοντας ένα νέο σχέδιο ναυαρχίδας που ονομάζεται S Edition. Διατιμημένη από £ 19.270 (συμπεριλαμβανομένης της επιχορήγησης οχημάτων £ 3.500), το νέο επίπεδο TRIM αντικαθιστά το NAV της Zoe Signature ως το φάσμα, προσθέτοντας πολύ πιο βασικές συσκευές για χαμηλότερη τιμή.
Η νέα έκδοση Renault Zoe S παίρνει ένα στερεοφωνικό Bose με το DAB Radio, μια επιλογή είτε των ζάντων αλουμινίου 16 ιντσών ή 17 ιντσών, ενός cam που αντιστρέφει καθώς και δερμάτινη ταπετσαρία με οσφυϊκή τροποποίηση στο κάθισμα του οδηγού.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα ηλεκτρικά οχήματα που πωλούνται το 2019
Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αισθητήρες στάθμευσης αυτοκινήτων, αυτόματα φώτα, υαλοκαθαριστήρες, έλεγχο του κλίματος, δερμάτινο τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά πτυσσόμενα καθρέφτες πόρτας καθώς και σύστημα ψυχαγωγίας επτά ιντσών με φωνητικό Sat-Nav.
Μια επιλογή δύο κινητήρων προσφέρονται για την έκδοση της Zoe. Ένα σύστημα Q90 γρήγορου φορτίου με 86bhp ή πολύ πιο ισχυρό σχέδιο R110 με 106bhp καθώς και ροπή 225nm. Και οι δύο κινητήρες έχουν μια ποικιλία 186 μιλίων σύμφωνα με τους κανονισμούς WLTP, καθώς και το σχέδιο Q90 μπορούν να χρεώνονται σε 80 τοις εκατό ικανότητα σε 65 λεπτά χρησιμοποιώντας ένα γρήγορο φορτιστή 43kWh.
Η έκδοση Renault Zoe S προσφέρεται να αγοράσει τώρα, με παραδόσεις που αναμένεται να αρχίσουν τον Απρίλιο. Συμπεριλαμβανομένης της επιχορήγησης της κυβέρνησης, το πιο ισχυρό σχέδιο R110 ξεκινά από £ 19.270. Το πολύ πιο αποτελεσματικό Q90 είναι κάπως πολύ πιο δαπανηρό σε £ 20.020, αφού από τις πολύ πιο προηγμένες δυνατότητες φόρτισης.
Τώρα ελέγξαμε την αξιολόγηση της Renault Zoe. Ας καταλάβουμε τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *