Νέες 2019 Ssangyong Korando: Οι τιμές, οι προδιαγραφές και οι φωτογραφίες

για το νέο Ssangyong Korando έχουν αποκαλυφθεί, με το νέο SUV να ξεκινάει από £ 19.995 στο Ηνωμένο Βασίλειο και να ανεβαίνει σε £ 31.995 για την υπέρτατη έκδοση. Το μοντέλο αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στο 2019 Geneva Motor Show και είναι ολοκαίνουργιο κάτω από το δέρμα, επωφελείται από τα ενημερωμένα καλλυντικά, ένα αναθεωρημένο εύρος κινητήρα, ένα επανασχεδιασμένο εσωτερικό και ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το Ssangyong παρέχει τέσσερα επίπεδα περιποίησης για το νέο Korando. Η σειρά ανοίγει με το Korando Elx, το οποίο έρχεται συμβατικό με ένα σύνολο ζάντων αλουμινίου 17 ιντσών, ταπετσαρία κάθισμα υφασμάτων, ελέγχου κρουαζιέρας, αυτόματους προβολείς, υαλοκαθαριστήρες που ανιχνεύουν βροχή και ραδιόφωνο DAB με συνδεσιμότητα Bluetooth.
• Νέα κριτική Ssangyong Korando
Το Mid-Range Korando Ventura διατιμάται από £ 22.995 και προσθέτει κράματα κοπής διαμαντιών 18 ιντσών, συνθετικό δέρμα και ταπετσαρία υφάσματος, θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός και οπίσθιου οχήματος και ηλεκτρονικό χειρόφρενο. Οι αγοραστές λαμβάνουν επίσης ένα ψηφιακό όργανο 10,25 ιντσών και ένα σύστημα ψυχαγωγίας οκτώ ιντσών, με υποστήριξη για το Apple CarPlay και το Android Auto.
20

Η ανώτερη μέση εμβέλεια του Ssangyong Korando Pioneer στοχεύει στην αγορά τροχόσπιτων του Ηνωμένου Βασιλείου. Ως εκ τούτου, έχει χωρητικότητα ρυμούλκησης δύο τόνων και μπορεί να προδιαγραφεί είτε με εμπρός είτε με τετρακίνηση. Οι τιμές ξεκινούν από £ 26.495, με προσθήκες εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων ζάντων αλουμινίου 17 ιντσών τυλιγμένων σε ελαστικά όλων των καιρού, θερμαινόμενου τιμονιού και εφεδρικού τροχού πλήρους μεγέθους.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *