Η νέα Suzuki Celerio Recall Fix αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες

την περασμένη εβδομάδα αναφέραμε πώς το ολοκαίνουργιο Suzuki Celerio είχε ανακληθεί μόλις μια μέρα μετά την πώληση. Η ειδοποίηση αφορούσε πιθανή αποτυχία φρένου υψηλής ταχύτητας, αφού εντοπίστηκαν σφάλματα σε μια δοκιμή μέσων ενημέρωσης του Ηνωμένου Βασιλείου.
Όλα τα αυτοκίνητα ανακλήθηκαν αμέσως, με κάθε πελάτη, αντιπρόσωπο και αυτοκίνητο τύπου να επιστρέψει στο Suzuki GB για επιθεώρηση. Σήμερα, η Suzuki έχει εκδώσει δήλωση που επιβεβαιώνει ότι θα είναι διαθέσιμη τις επόμενες εβδομάδες.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

“Η διόρθωση της Suzuki Motor Corporation εφαρμόζεται επί του παρόντος και η παράδοση τροποποιημένων εξαρτημάτων φρένων αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες”, αναφέρει η δήλωση.
“Η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας για τη Suzuki και αναμένει να επιστρέψει οχήματα στους πελάτες το συντομότερο δυνατό.” Η Suzuki θα ήθελε να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία για να ζητήσει συγγνώμη από τους πελάτες της και επίσης να τους ευχαριστήσει για την κατανόηση και την υπομονή τους σχετικά με αυτό το θέμα “.
Οι αποτυχίες λέγεται ότι συνέβησαν σε κλειστούς δρόμους σε περίπου 80 μίλια / ώρα, αλλά το ζήτημα θεωρείται ότι επηρεάζει μόνο μια χούφτα νέα μοντέλα με το δεξί χέρι.
• Τα καλύτερα αυτοκίνητα της πόλης για αγορά τώρα
Ένας εκπρόσωπος της Suzuki GB δήλωσε ότι η εταιρεία ήταν σε άμεση επαφή με τους πελάτες μέσω του δικτύου αντιπροσώπων της και παρέχει ένα όχημα χρηματοδότησης μέχρι να ολοκληρωθούν οι πλήρεις έλεγχοι ασφαλείας.
Λέγεται ότι όλη η ισχύς στάσης χάθηκε αμέσως όταν εφαρμόστηκαν τα φρένα. Το πεντάλ έγινε κολλημένο στην πλήρως καταθλιπτική θέση και δεν είχε καμία επίδραση στην ταχύτητα του Suzuki. Καμία προσπάθεια πέδησης δεν θα μπορούσε να ασκηθεί αναγκάζοντας το πεντάλ και την εκ νέου εφαρμογή του.
Προφανώς, το εν λόγω Celerio τέθηκε σε ασφαλή στάση χρησιμοποιώντας μόνο το χειρόφρενο και το φρενάρισμα του κινητήρα. Η Suzuki στη συνέχεια υπενθύμισε το αυτοκίνητο και παρέδωσε ένα άλλο για επανεξέταση – αλλά η αντικατάσταση απέτυχε και πάλι στο ίδιο ακριβώς σενάριο.
Ως αποτέλεσμα, η Suzuki υπενθύμισε όλα τα μοντέλα Celerio του Ηνωμένου Βασιλείου που είχε πουλήσει μέχρι στιγμής. Σχετίζεται με την ανάληψη του πεντάλ φρένου και τα επηρεασμένα οχήματα δεξιάς κίνησης για το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Δεν επηρέασε τα αριστερά οχήματα ή άλλες αγορές δεξιάς κίνησης. Αυτά τα αυτοκίνητα είναι όλα χτισμένα στο εργοστάσιο Maruti στην Ινδία, ενώ τα μοντέλα του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν μόλις αρχίσει την παραγωγή στο εργοστάσιο Rayang στην Ταϊλάνδη.

Διαβάστε μια πλήρη ανασκόπηση του αυτοκινήτου Suzuki Celerio City εδώ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *