Uncategorized

Νέο 2021 Nissan Z Sports Vehicle που παρουσιάστηκε με αντικατάσταση 400bhp

Nissan για το 370Z έχει αποκαλυφθεί. Ονομάστηκε το Nissan Z, είναι το νεότερο σχέδιο στη μακρά σειρά σπορ αυτοκινήτων της ιαπωνικής μάρκας, η οποία εκτείνεται σε όλη τη μέθοδο μέχρι το 1969 με το αρχικό Datsun 240Z.
Σχεδιασμένο για να ανταγωνιστεί τους συμπατριώτες της Toyota, καθώς και της νέας σειράς BMW 2 Series Coupe, η Nissan έχει μέχρι στιγμής επαληθεύσει μια Βόρεια Αμερική για τον νεοφερμένο, καθώς και με βάση αυτό που ακούσαμε από τα στελέχη της Nissan στην έκθεση του Proto Z IDEA πέρυσι, η εισαγωγή στην Ευρώπη φαίνεται απίθανη.

Ειδική έκδοση Nissan GT-R Nismo αποκάλυψε για το 2021

Τροφοδοτείται από έναν βενζινοκινητήρα V6 3,0 λίτρων 3,0 λίτρων, ο οποίος δημιουργεί 400bhp καθώς και 475nm ροπής. Για να το θέσουμε ακόμα με έναν ακόμη τρόπο, αυτό είναι 30 τοις εκατό πολύ περισσότερη ισχύ από το παλιό 370Z καθώς και το 31bhp πολύ περισσότερο από τον πρωταρχικό αντίπαλό της, τη νέα BMW M240I.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Ο κινητήρας στέλνει μονάδα δίσκου στους πίσω τροχούς μέσω ενός κιβωτίου ταχυτήτων έξι ταχυτήτων ως πρότυπο, με έναν άξονα μονάδων άνθρακα, καθώς και μια αυτόματη λειτουργία επαναφοράς. Ένα αυτόματο αυτόματο εννέα ταχυτήτων είναι προαιρετική.
Συγκριτική αξιολόγηση με τους παλιούς 370Z, οι μηχανικοί της Nissan έχουν στοχεύσει στην αντιμετώπιση των βελτιώσεων με βελτιωμένη ακαμψία του σώματος, αμορτισέρ μεγαλύτερης διαμέτρου, καθώς και νέα μπροστινή ανάρτηση διπλού ψαριού με μια πιο απότομη γωνία κάστας για να βοηθήσουν τη σταθερότητα της ευθείας γραμμής. Τα μπροστινά ελαστικά είναι επίσης ευρύτερα, τα οποία τα κράτη της Nissan βοήθησαν την αύξηση των στροφών απόδοσης έως και το 13 %.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *