Το τέλος των αυτοκινητοδρόμων 70 μίλια / ώρα; Η μελέτη δείχνει τεράστια μείωση της ρύπανσης στα 50 μίλια / ώρα

η προοπτική των μειωμένων ορίων ταχύτητας αυτοκινητοδρόμου έχει προχωρήσει πολύ περισσότερο σε μεγάλο βαθμό, αφού μια μελέτη των ουαλικών δρόμων διαπίστωσε ότι μειώνοντας το όριο από 70mph έως 50mph μειωμένο Poillutuion έως 47 ανά 47 ανά ανά 47 ανά 47 ανά 47 ανά 47 ανά 47 ανά 47 ανά 47 σεντ.
Η μελέτη είναι πιθανό να εξεταστεί προσεκτικά από τα αφεντικά από τους αυτοκινητόδρομους της Αγγλίας. Η κυβερνητική εταιρεία, η οποία διαχειρίζεται το δίκτυο αυτοκινητοδρόμων της χώρας, έχει μειώσει τα όρια σε 60 μίλια / ώρα σε τέσσερις περιοχές σε μια δοκιμή που στοχεύει στη μέτρηση των επιπτώσεων που έχουν μειωμένες ταχύτητες στη ρύπανση. Έχουν επισημανθεί ακόμη περισσότερες 101 περιοχές ότι απαιτούν δράση για την αντιμετώπιση της ρύπανσης στις γύρω περιοχές.

Όριο ταχύτητας μέσω των οδοστρωμάτων αυτοκινητόδρομου να ανέλθει στα 60mph

Ένα αίτημα για την ελευθερία της πληροφόρησης που υπέβαλε το περιοδικό Highways διαπίστωσε ότι ένα όριο 50 μίλια / ώρα, που επιβάλλεται με μέσες κάμερες ταχύτητας, πέφτει η ρύπανση κατά 22 και 47 %. Τα μειωμένα όρια εισήχθησαν για να στοχεύσουν ειδικά την υψηλή ρύπανση σε πέντε περιοχές του κορμού.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Οι αυτοκινητόδρομοι της Αγγλίας βρίσκονται υπό πίεση σε χαμηλότερα επίπεδα εκπομπών διοξειδίου του αζώτου (NO2) σε ολόκληρο το δίκτυό της. Οι Times τον περασμένο μήνα ανέφεραν ότι τέσσερις αυτοκινητόδρομοι και οι μεγάλες περιοχές Α-δρόμων κοντά σε διασταυρώσεις ή αστικά συγκροτήματα, έλαβαν όρια 60 μίλι / ώρα ως μέρος μιας δοκιμής, με τμήματα των M32, A1, M4 και M621 να υπόκεινται στα μειωμένα όρια , και πάλι εφαρμόζεται με μέσες κάμερες ταχύτητας.
Ο Ivan Le Fevre, επικεφαλής του περιβάλλοντος στην Highways England, δήλωσε στους Times ότι η εταιρεία θα συνεχίσει το “πρόγραμμα έρευνας και λύσεων” μέχρι να επιλυθούν τα ζητήματα της οδικής ρύπανσης “στο πλαίσιο των κατασκευαστών αυτοκινήτων”.

Το 70% των σκαφών έσπασε τα όρια ταχύτητας 30mph στο κλείδωμα

Ο Edmund King, πρόεδρος της ΑΑ, δήλωσε στους Times που θεωρούσε ότι οι οδηγοί κατανόησαν την ανάγκη για τη μείωση των ορίων ταχύτητας στα hotspots της ρύπανσης, αλλά μια μεγαλύτερη μείωση ήταν απίθανο να ανταποκριθεί στην υποστήριξη.
Το αν το δίκτυο αυτοκινητοδρόμων πλήττεται από ακόμη περισσότερα όρια που προκαλεί ρύπανση, αλλά τα αποτελέσματα της ουαλικής μελέτης φαίνεται να βάζουν στο κρεβάτι μία φορά και για όλες τις πιθανότητες ενίσχυσης των ορίων σε 80 μίλια / ώρα, καθώς και ενδεχομένως καλώντας σε Ερώτηση Μια πρόσφατη ανακοίνωση ότι τα όρια στα οδικά έργα θα μπορούσαν να αυξηθούν από 50 μίλια / ώρα σε 60 μίλια / ώρα.
Τώρα διαβάστε τον οδηγό μας για να επιταχύνετε τα μαθήματα ευαισθητοποίησης …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *