“Αξίζει να αγοράσετε μια χρησιμοποιημένη πολυτέλεια, απόδοση ή supercar;”

Η ερώτηση που έχω ρωτήσει πολλά – ποιο είναι το καλύτερο πράγμα που έχετε οδηγήσει ποτέ; – είναι άμεσα υπεύθυνη. Είναι ένα αυτοκίνητο Tyrrell F1 που δοκιμάσαμε – όταν νεότερος, πιο γενναίος και πιο αδύνατος!
Το δεύτερο πιο ζήτημα είναι πιο δύσκολο. Αξίζει να αγοράσετε μια παλιά πολυτελή, απόδοση ή supercar που κοστίζει ένα κλάσμα της αρχικής του τιμής; Εάν το αυτοκίνητο έχει μια αλεξίσφαιρη φήμη, αξιοσέβαστη, επαληθεύσιμη ιστορία (συμπεριλαμβανομένων των γραμματοσήμων και των αποδείξεων) και έχετε τα μετρητά, επιλέξτε το.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Βραβεία αυτοκινήτων αυτοκινήτων Car Express 2016
Κάνε ό, τι έκανα και ξοδεύω περίπου £ 10.000, για παράδειγμα, μια γήρανση της Mercedes με τιμή περίπου £ 100.000 όταν είναι καινούργιο. Όμως, ιδανικά, κρατήστε άλλα δέκα μεγάλα μέχρι το μανίκι σας για συντήρηση, εργασία επισκευής και αντικαταστάσεις ανταλλακτικών, οι οποίες αναπόφευκτα θα είναι υψηλές. Είναι λιγότερο μια περίπτωση εάν θα υποβληθείτε σε τέτοιους «απροσδόκητους» λογαριασμούς, πολύ περισσότερο μια περίπτωση πότε.
Εάν δεν έχετε ένα κατ ‘αποκοπή υπόψη ως αντίγραφο ασφαλείας, τουλάχιστον προσπαθήστε να βάλετε τουλάχιστον £ 100 μακριά κάθε μήνα για να καλύψετε αυτά τα «απροσδόκητα» αναμενόμενα στοιχεία. Εναλλακτικά, εκατό quid ή πολλά άλλα θα μπορούσαν να είναι το μηνιαίο κόστος εγγύησης για, για παράδειγμα, ένα πηγάδι και πραγματικά supercar από δεύτερο χέρι.
Δεν χρειάζεται, ακούω πολλές προκλητικές κραυγές καρύδι αυτοκινήτου. Δεν είμαι τόσο σίγουρος. Ειδικά ως κορυφαία επιχείρηση, εγγύηση, μου είπε μόλις ότι η ηλεκτρική εργασία επισκευής ή το κιβώτιο ταχυτήτων και οι ανακατασκευές/αντικαταστάσεις του κινητήρα σε ορισμένα «εξωτικά» μεταχειρισμένα αυτοκίνητα μπορούν εύκολα να κοστίζουν £ 6,000 – £ 15,000. Αυτό συνεπάγεται £ 9.500 για ένα κιβώτιο ταχυτήτων Nissan GT-R (επιλογέας), £ 9.997 για μια σημαντική ηλεκτρική λύση της Ferrari 550 και £ 15.000 για τη διαλογή ενός σίγουρα σημαντικού μηχανικού ζητήματος στον κόλπο του κινητήρα του Lamborghini Murcielago.
Τέτοιες οφθαλμολογικά δαπανηρές θέσεις εργασίας είναι ασυγχώρητες και σίγουρα αδύνατο να δικαιολογηθούν. Για χάρη του Heaven, τι είδους όμορφο κέρδος μπορεί να απολαύσει ένα γκαράζ όταν παραδίδει έναν άτυχο πελάτη ένα τιμολόγιο £ 15.000 σε αντάλλαγμα για απλές «μηχανικές» εργασίες κάτω από ένα καπό;
• Τοποθετήστε τους λογαριασμούς επισκευής αυτοκινήτων μετά τον κώδικα
Ένας εφάπαξ λογαριασμός που είναι εξίσου υψηλό, όπως αυτό αρκεί για να αγοράσει ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο ή δύο (Dacia Sandero Plus VW επάνω!). Ή ένα θρυλικό και μέτρια καθορισμένο μεταχειρισμένο σπορ αυτοκίνητο (Porsche 911 ή Mazda MX-5 καθένας;). Εναλλακτικά, 15 grand μπορεί να καλύψουν τους λογαριασμούς ασφάλισης καυσίμων και αυτοκινήτων πολλών ενός πραγματικού σοφέρ για μια δεκαετία για μια δεκαετία.

Σχετικά με τα παραπάνω στοιχεία, φαίνεται ότι το «εξωτικό» κόστος επισκευής αυτοκινήτων μπορεί να είναι απάτη, ενώ ζητά τις τιμές για ποιοτικά νέα και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, καύσιμα, ασφάλιση και κάλυψη εγγύησης μπορεί να είναι μια κλέψιμο.
Έχετε αγοράσει ποτέ ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο κύρους; Ενημερώστε μας τις εμπειρίες σας στα παρακάτω σχόλια …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *