Uncategorized

Η Mercedes EQ Electric Cars and Trucks στοχεύει στην ελάχιστη ποικιλία των 250 μιλίων

Η νέα ποικιλία EQ όλων των ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι πιθανό να έχει μια ελάχιστη επίσημη ποικιλία μόλις 250 μιλίων, αποκάλυψε ο επικεφαλής της Ε & Α της επιχείρησης.
Η γερμανική μάρκα προεπισκόπησε τι είναι πιθανό να είναι το δεύτερο σχέδιο EQ με την ιδέα του EQA στη Φρανκφούρτη. Οι γραμμές του τακτοποιημένου hatchback είναι πιθανό να διατηρηθούν καθώς εισέρχεται στην παραγωγή – πιθανότατα δεν είναι πολύ περισσότερο από ένα χρόνο έως 18 μήνες μετά το πρώτο όχημα EQ, το SUV EQC.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Οι καλύτερες ιδέες στη Φρανκφούρτη 2017
Μιλώντας στη Φρανκφούρτη, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Mercedes για ερευνητική μελέτη, καθώς και την πρόοδο της Ola Kallenius, δήλωσε ότι παρόλο που τα επιχειρηματικά σχέδια για να προσφέρουν διαφορετικές κλίμακες μπαταριών για να παρέχουν μια ποικιλία επιλογών κόστους, οι πελάτες θα περιμένουν ακόμα μια ποικιλία τουλάχιστον Το σημερινό είναι πολύ πιο ικανό EVS.
“Αυτό είναι όπου η συμπεριφορά των πελατών μπορεί να διαφέρει λίγο από τη μέθοδο που είναι σήμερα”, δήλωσε ο Kallenius, “αλλά θα ήθελα να δηλώσω ότι πρέπει να ξεκινήσει περίπου 400 χιλιόμετρα (250 μίλια) ή 500 χιλιόμετρα (310 μίλια). Στην γνήσια ζωή, ανάλογα με το πώς το οδηγείτε, μπορεί να είναι λίγο λιγότερο από αυτό. Φυσικά, αν κοιτάξετε τις τυπικές μετακινήσεις, δεν είναι πολύ περισσότερο από περίπου 50 χιλιόμετρα (31 μίλια), ωστόσο δεν θα έκανε κανένα νόημα να δημιουργήσει ηλεκτρικά αυτοκίνητα και φορτηγό με μια ποικιλία, ας πούμε, 100 χιλιόμετρα (62 μίλια). “

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *