Uncategorized

Συσταθείσα: Ικανοποιημένος δείχνει τη μέθοδο σε £ 3 εκατομμύρια ανασφάλιστους Chauffeur Purge

Οι αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου κατέλαβαν σχεδόν 90.000 οχήματα από τους ανασφάλιστους Chauffeurs το 2013, ωστόσο σχεδόν το ήμισυ των επιχειρήσεων προέκυψαν από τη Μητροπολιτική Αστυνομία, το CAR αποκαλύψει μπορεί να αποκαλύψει.
Έχουμε αναφέρει προηγουμένως την ξεχωριστή επιχείρηση Cubo της Met, που εισήχθη το 2011 για να στοχεύσει ανασφάλιστους οδηγούς καθώς και να συγκεντρώσει πρόσθετα χρήματα για υπηρεσίες αστυνόμευσης. Τώρα, τα ειδικά μας στοιχεία δείχνουν ακριβώς πόσο μακριά είναι το υπόλοιπο του Ηνωμένου Βασιλείου.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Θάνατος του δίσκου φόρου οχημάτων: Ακριβώς πώς σας επηρεάζει
Ένα αυτοκίνητο αποκαλύπτει την ευελιξία της αίτησης πληροφοριών σε όλες τις 45 δυνάμεις που εκτέθηκαν 89.249 οχήματα κατασχέθηκαν σε εθνικό επίπεδο πέρυσι. Οι ικανοποιημένοι αντιπροσώπευαν 38.142 από αυτά. Επειδή το 2011, αυξήθηκε επίσης £ 1,8 εκατομμύρια από τα αυτοκίνητα πλειστηριασμού. Άλλες δυνάμεις αυξήθηκαν μεταξύ τους £ 1,2 εκατ.
Αστυνομικές κρίσεις των ανασφάλιστων αυτοκινήτων: αριθμοί
Forceseizures το 2013
Μητροπολιτική Αστυνομία38,142
Αστυνομία του Δυτικού Γιορκσάιρ5.724
Αστυνομία Merseyside3,038
Hertfordshire Police2,947
Αστυνομία Lancashire2,915

Μια ικανοποιημένη εκπρόσωπος δήλωσε: “Η επιτυχία της επιχείρησης Cubo έχει ως αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση να καθορίσουμε καθώς και να μεριδίων καλύτερες πρακτικές. Ορισμένες δυνάμεις έχουν πάει για να ανακαλύψουν γι ‘αυτό, καθώς και έχουν προτείνει την επιθυμία να αναπαράγει μερικές από τις μεγάλες πρακτικές μας. ”
Το πρόστιμο για οδήγηση χωρίς κάλυψη είναι £ 300 καθώς και έξι σημεία χρέωσης, ωστόσο αυτό είναι ακόμα μικρότερο από το τυπικό ασφάλιστρο ασφαλιστικής κάλυψης της ΑΑ ύψους £ 531,24. Το Γραφείο Ασφαλιστών (MIB) δήλωσε ότι η ανασφάλιστη οδήγηση είχε μειωθεί κατά την τελευταία δεκαετία, καθώς και οι νέες δυνάμεις της κατάσχεσης είχαν βοηθήσει.
Ο Neil Drane, επικεφαλής των υπηρεσιών βάσης δεδομένων στο MIB, δήλωσε ότι παρατείνει τη γραμμή βοήθειας μετά από έναν επιτυχημένο πιλότο για να προσφέρει υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο σε αξιωματικούς που επιθεωρούν τις λεπτομέρειες της ασφαλιστικής κάλυψης στο δρόμο. Μας είπε ακριβώς πώς οι δυνάμεις μπορούν να κλείσουν το χώρο στο Met, εξηγώντας: “Περισσότερα, καθώς και πολλά άλλα μας αφορούν να θέλουμε να τρέξουμε επιχειρήσεις. Παρέχουμε βοήθεια σχετικά με το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα αποτελέσματα των μετοχών. Η προσπάθεια πολλαπλών οργανισμών είναι ο πρωταρχικός λόγος για την επιτυχία της. ”
Οι μητροπολιτικές αρχές λαμβάνουν το 100.000ο όχημά τους υπό λειτουργία Cubo. Ελέγξτε την πλήρη ιστορία εδώ …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *