Uncategorized

Η Toyota εισάγει τη σουίτα ενημερώσεων για το 2022 Corolla καθώς και το C-HR

Η Toyota κυκλοφόρησε μια ποικιλία ενημερώσεων για τις εκδόσεις του 2022 για το έτος σχεδιασμού του Corolla Hatchback καθώς και για το crossover C-HR, το οποίο πραγματικά ελπίζει η επιχείρηση θα διατηρήσει τα οχήματα ανταγωνιστικά με τους Ford Focus, καθώς και το Seat Ateca.
Από το επόμενο έτος, το Corolla καθώς και το C-HR θα προσφέρονται και οι δύο με το νέο σύστημα ψυχαγωγίας οκτώ ιντσών της Toyota, το οποίο τα κράτη των επιχειρήσεων είναι 2,4 φορές πιο γρήγορα από το σημερινό της σύστημα. Θα έρθει ως βασική σε όλες τις προδιαγραφές εκτός από το μοντέλο εικονιδίων εισόδου.

Νέο Toyota BZ4X: Κόστος καθώς και προδιαγραφές που εκτίθενται για το πρώτο Bespoke EV της μάρκας

Το νέο σύστημα ψυχαγωγίας προσθέτει μια συγκράτηση συνδεδεμένων υπηρεσιών, όπως ενημερώσεις διαδικτυακού ιστού, πληροφορίες στάθμευσης αυτοκινήτων στο διαδίκτυο καθώς και σταθερές τοποθεσίες κάμερας ταχύτητας. Η φυσική φωνή διαχειρίζεται επίσης χαρακτηριστικά, καθώς και ενημερώσεις εφαρμογών λογισμικού over-the-air έχουν προστεθεί ως μέρος της αναβάθμισης.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Τα τσιμπήματα για το Corolla περιλαμβάνουν ένα σύνολο νέων ζάντων αλουμινίου 10-ακτίνων 17 ιντσών, καθώς και μια ενημερωμένη παλέτα χρωμάτων, η οποία διαθέτει τώρα λευκό μαργαριτάρι πλατίνα καθώς και ασημένια μεταλλικές επιλογές. Και οι δύο νέες επιλογές βαφής μπορούν επίσης να καθοριστούν με μια μαύρη οροφή στο μοντέλο hatchback.
Η Toyota έχει επίσης επιλεγεί για να παρατείνει τη συνεργασία της με τον αμερικανικό κατασκευαστή ποδηλάτων, που σημαίνει ότι το Rough-and-High Corolla Touring Sport Trip Special Edition θα κυκλοφορήσει για ένα ακόμη έτος. Ωστόσο, για το έτος σχεδίασης του 2022, το ταξίδι Corolla θα προσφέρεται μόνο με τον τετρακύλινδρο κινητήρα των 178bhp 2,0 λίτρων 178bhp 178bhp.
Οι αναβαθμίσεις πάνω από το βασικό κτήμα Corolla περιλαμβάνουν ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, σκληρή μαύρη πλαστική επένδυση σώματος, πλαίσια παραθύρων πόρτας χρώματος καθώς και πίσω γυαλί ιδιωτικότητας. Το ύψος της βόλτας του αυτοκινήτου έχει επίσης αυξηθεί κατά 20mm, ενώ η καμπίνα παίρνει μαύρη δερμάτινη ταπετσαρία, λαβές μαύρης πόρτας πιάνου, καθώς και νέα σατέν χρωμίου για το σύμπλεγμα μετρητών καθώς και τις κάρτες πόρτας.
Το 2022 C-HR παίρνει μερικούς φρέσκους ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών καθώς και νέο βαθύ αμέθυστο χρώμα, το οποίο μπορεί να καθοριστεί σε μια επιφάνεια δύο τόνων στις προδιαγραφές GR Sport. Τα καθίσματα έχουν επίσης επανεμφανιστεί σε ένα νέο μείγμα υλικού με έγχυση, καθώς και δερμάτινη ταπετσαρία.
Τώρα κάντε κλικ εδώ για να επιθεωρήσετε το όχημα της Toyota Reborn City – το νέο 2022 AYGO X…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *