Η χρέωση προορισμού Tesla που προσφέρεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη

η Tesla έχει διευρύνει τον προορισμό που χρεώνει από τις ΗΠΑ καθώς και στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και στην Ευρώπη. Το σχέδιο υπονοεί τους φορτιστές για τα ΗΚ της μάρκας θα εγκατασταθούν σε ξενοδοχεία, εστιατόρια καθώς και κέντρα αγοράς σε ολόκληρη τη χώρα.
Παρόλο που οι αγοραστές ενδέχεται να αναβαθμίσουν ήδη το σχεδιασμό τους Tesla, το Design X καθώς και το Roadster στο σπίτι, στους διάφορους σταθμούς υπερσυμπιεστή σε όλη τη χώρα καθώς και σε δημόσια σημεία χρέωσης, το νέο δίκτυο της Tesla υπονοεί ότι οι γρήγοροι φορτιστές θα προστεθούν σε πολύ περισσότερες τοποθεσίες .
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και φορτηγά για αγορά τώρα
Οι φορτιστές προορισμού μπορούν να προσθέσουν, σύμφωνα με την Tesla, πολύ περισσότερο από 58 μίλια ποικιλίας ανά ώρα, κάτι που είναι πολύ καλύτερο από πολλά δημόσια σημεία χρέωσης. Συνολικά, υπάρχουν σχεδόν 1.900 θέσεις που προσφέρουν αυτό στις ΗΠΑ.
Έχει ήδη προσφερθεί σε πάνω από 150 θέσεις σε 14 χώρες στην Ευρώπη, ωστόσο το δίκτυο θα αρχίσει να διευρύνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο τους επόμενους μήνες. Οι ιδιοκτήτες μπορούν να δουν έναν χάρτη χρέωσης προορισμού στον ιστότοπο της Tesla.
Τώρα ελέγξτε όλα σχετικά με το νέο Design Tesla 3 εδώ …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *