Η Volkswagen για την κατασκευή 7 εκατομμυρίων αυτοκινήτων MQB μέχρι το 2018

Η Volkswagen επιβεβαίωσε τον στόχο της να κάνει και να πουλήσει πολύ περισσότερα από επτά εκατομμύρια αυτοκίνητα με βάση το MQB μέχρι το 2018. Κατασκευάζει σήμερα περίπου δύο εκατομμύρια μοντέλα MQB κάθε χρόνο, με σχέδια σε πολλά Περισσότερο από το τριπλό της παραγωγής του μέχρι το τέλος της δεκαετίας.
Η πλατφόρμα MQB – η οποία στηρίζει μια ποικιλία αυτοκινήτων σε όλη την ομάδα Volkswagen – πρόκειται να επεκταθεί τα επόμενα χρόνια, με ενισχυτικό αριθμό παραλλαγών χρησιμοποιώντας την κλιμακωτή αρχιτεκτονική προϊόντων.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Επί του παρόντος, τα πάντα από το MK7 VW Golf μέχρι το νέο Audi TT χρησιμοποιούν το MQB, με σχέδια για μικρότερα αυτοκίνητα όπως το επόμενο Polo-καθώς και μεγαλύτερα μοντέλα όπως το SUV CrossBlue μόνο για το Volkswagen CrossBlue-που θα συμμετάσχουν σύντομα. Επίσης, μάθαμε ότι το ολοκαίνουργιο Touran επτά θέσεων θα χρησιμοποιήσει επίσης μια εγκατάσταση MQB όταν κυκλοφορεί αργότερα φέτος.
Χρησιμοποιώντας το ευπροσάρμοστο και ευέλικτο πλαίσιο, η Volkswagen μπορεί να μειώσει δραματικά το κόστος και να εισαγάγει χαρακτηριστικά μεγάλων αυτοκινήτων σε πολύ περισσότερα mainstream μοντέλα. Ως αποτέλεσμα, το νέο Touran δεν αναμένεται να κοστίσει πολύ περισσότερο από το τρέχον αυτοκίνητο – παρά το γεγονός ότι παρέχεται με κιτ όπως το Apple CarPlay, πολύ πιο αποτελεσματικούς κινητήρες και ένα νέο αρθρωτό σύστημα ψυχαγωγίας.
Ο Δρ Heinz-Jacob Neusser, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της VW R & D, δήλωσε: “Χωρίς MQB δεν είναι δυνατόν να διατηρήσουμε τη σταθερή τιμή από την προηγούμενη, ενώ παράλληλα βάζουμε πολύ περισσότερη τεχνολογία μέσα στο αυτοκίνητο. Το ονομάζουμε αποτέλεσμα MQB.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *