Uncategorized

Η έξυπνη ηλεκτρική φόρτιση αυτοκινήτων που είναι κρίσιμη για τη μαζική υιοθέτηση των EVS

ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα πρέπει να είναι σε θέση να «έξυπνη» επαναφόρτιση εάν το Ηνωμένο Βασίλειο θέλει να αποφύγει τις δαπανηρές αναβαθμίσεις στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας τις επόμενες δύο δεκαετίες, βρήκε νέα έρευνα.
Σύμφωνα με την ανάλυση της Aurora Energy Research, τα επόμενα δύο χρόνια θα μπορούσαν να δουν την ισοτιμία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων να φτάνουν στην ισοτιμία κόστους με τα συμβατικά πετρελαιοκινητήρα και τα βενζινάδικα. Μέχρι το 2035, η Aurora εκτιμά ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν 10 εκατομμύρια ηλεκτρικά αυτοκίνητα στους δρόμους της Βρετανίας, που αντιπροσωπεύουν το 30 % του συνολικού στόλου αυτοκινήτων.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα προς πώληση
Αυτή η αύξηση των ΗΕ θα αυξήσει τη ζήτηση ισχύος κατά 19TWH ετησίως, αύξηση έξι τοις εκατό από την τρέχουσα χρήση ισχύος. Ωστόσο, η μελέτη προειδοποιεί ότι η ζήτηση ύψους τα βράδια, όταν οι ιδιοκτήτες συνήθως επαναφορτίζουν τα αυτοκίνητά τους, θα μπορούσαν να αυξηθούν σημαντικά ως αποτέλεσμα. Η χρέωση και των 10 εκατομμυρίων αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια των ωρών ύψους “θα απαιτούσε επιπλέον 3GW πρόσθετη χωρητικότητα παραγωγής σε χρόνους ύψους, καθώς και απαιτώντας δυνητικά δαπανηρές ενισχύσεις”, σύμφωνα με τη μελέτη.
Οι μελλοντικές EVs ικανές για «έξυπνη» επαναφόρτιση, όπου επαναφορτίζουν τις μπαταρίες τους κατά τη διάρκεια των ωρών εκτός αιχμής ή όπου οι ενεργειακές εταιρείες αναλαμβάνουν τους χρόνους φόρτισης για EVs, θα μπορούσαν να ελαχιστοποιήσουν τις επιπτώσεις EVs στο δίκτυο.
Ο Richard Howard, επικεφαλής της έρευνας στην Aurora Energy Research, δήλωσε: “Υπάρχουν πολλές ιστορίες τρομοκρατίας εκεί έξω που υποδηλώνει ότι το σύστημα ισχύος μας δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την ανάπτυξη στα ηλεκτρικά οχήματα. Αντίθετα, η έρευνά μας υποδηλώνει ότι η παροχή φόρτισης EV είναι έξυπνος Το σύστημα ισχύος μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει 15 εκατομμύρια+ ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Στην πραγματικότητα, η ευελιξία της φόρτισης EV θα μπορούσε να είναι χρήσιμη για τη συνολική λειτουργία του δικτύου και να βελτιώσει τα οικονομικά της ανανεώσιμης ενέργειας “.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *