Η Toyota RAV4 PHEV κερδίζει νέα entry-level design-level

Η Toyota ξεκίνησε μια νέα προδιαγραφή entry-level για το plug-in Hybrid RAV4. Ονομάζεται σχεδιασμός, βρίσκεται κάτω από τα υπάρχοντα δυναμικά και δυναμικά επίπεδα TRIM της SUV, μειώνοντας την τιμή εκκίνησης σε £ 46.495.
Ο τυπικός εξοπλισμός για το σχεδιασμό Toyota RAV4 PHEV περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, προβολείς αυτόματων LED, αισθητήρες μπροστινού και πίσω χώρου στάθμευσης και με ισχύ με ισχύ. Κάθε μοντέλο έρχεται επίσης με καλώδιο φόρτισης 6,6kW για χρήση με φορτιστή Wallbox.

Κορυφαία 10 καλύτερα SUV για αγορά 2022

Η Toyota έχει επίσης τοποθετήσει το Design RAV4 PHEV με προειδοποίηση αναχώρησης της λωρίδας με βοηθητική συστοιχία, αυτόματη βοήθεια υψηλής ακτίνας, αυτόματο προσαρμοστικό κρουαζιερόπλοιο, οδικό σήμα και σύστημα προ-συγκόλλησης με ανίχνευση πεζών ως πρότυπο.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Στο εσωτερικό, υπάρχουν θερμαινόμενα μπροστινά και πίσω καθίσματα, ένας καθρέφτης με αυτόματη απόσταση, ένα δερμάτινο τιμόνι, μια κάμερα αντιστροφής και μια οθόνη ψυχαγωγίας εννέα ιντσών με το Apple CarPlay και το Android Auto. Υπάρχει επίσης απομακρυσμένος κλιματισμός διπλής ζώνης, ο οποίος μπορεί να προετοιμάσει την καμπίνα πριν από την έναρξη ενός ταξιδιού.
Η δυναμική Toyota RAV4 μεσαίας εμβέλειας βασίζεται σε αυτή την προδιαγραφή με ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, φινίρισμα βαφής δύο τόνων, φορτιστή ασύρματου smartphone και εμπρός και πίσω κεντρικούς υποβραχιόνους. Οι τιμές ξεκινούν από £ 47.395.
Το δυναμικό μοντέλο Premium Premium με δυναμικό εύρος διατιμάται από £ 50.895 και προσθέτει μια πανοραμική ηλιοροφή, μαύρη δερμάτινη ταπετσαρία, αεριζόμενο και ενεργοποιημένα με μνήμη μπροστινά καθίσματα, μια οθόνη κεφαλής και αναβαθμισμένο στερεοφωνικό σύστημα JBL.
Ο υβριδικός κινητήρας Plug-in του RAV4 περιλαμβάνει έναν βενζινοκινητήρα κύκλου 2,5 λίτρων Atkinson, ένα ζευγάρι ηλεκτρικών κινητήρων και ένα πακέτο μπαταρίας ιόντων λιθίου 18kWh. Το σύστημα έχει συνδυασμένη απόδοση 302bhp, την οποία η Toyota λέει ότι είναι αρκετή για μια ώρα 0-62 μίλια / ώρα έξι δευτερολέπτων.
Η μπαταρία μπορεί επίσης να αποθηκεύσει αρκετή φόρτιση για μια καλύτερη ηλεκτρική σειρά στην τάξη των 46 μιλίων, αν και η Toyota λέει ότι ο αριθμός αυτός μπορεί να τεντωθεί μέχρι και 60 μίλια κατά την οδήγηση σε αστικό περιβάλλον. Το PHEV RAV4 θα επιστρέψει επίσης μέχρι τα 282,5 mpg στον συνδυασμένο κύκλο WLTP, ενώ εκπέμπει μόνο 22g/km του CO2.
Όπως και το πρότυπο υβριδικό RAV4, το μοντέλο PHEV διαθέτει ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης της Toyota, με τον κινητήρα καύσης και τον μπροστινό ηλεκτροκινητήρα που τροφοδοτεί τον μπροστινό άξονα και έναν ξεχωριστό ηλεκτρικό κινητήρα που τροφοδοτείται από τον οπίσθιο άξονα. Και οι δύο κινητήρες διαθέτουν επίσης αναγεννητική πέδηση για να φορτίσουν την μπαταρία – η αντοχή της οποίας μπορεί να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας ένα ζεύγος μετατοπιστών κουπιών τοποθετημένων στο τιμόνι.

Τι κάνετε για το 302bhp Toyota RAV4 PHEV; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *