Uncategorized

Η Campervan Rental Try προτού να λάβετε εκτοξεύσεις ιστοσελίδων

Βρετανοί παραθεριστές που φαντάζουν ότι κοιμούνται σε τέσσερις τροχούς για τις καλοκαιρινές διακοπές τους μπορούν τώρα να νοικιάσουν μια επιλογή από αυτοκινητόδρομους και campervans μέσω μιας νέας ιστοσελίδας.
Το Paulcamper.co.uk, το όνομά του από το campervan του ιδιοκτήτη, χρησιμοποιεί τους αναζητητές διακοπών την ευκαιρία να νοικιάσουν ένα ρομαντικό campervan ή ένα πολύ πιο ενημερωμένο αυτοκινητόδρομο από μόλις £ 70 τη νύχτα.

Καλύτερες μετατροπές Volkswagen Campervan

Με τις διακοπές που βασίζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο που πωλούν, καθώς οι παραθεριστές φαίνονται να ξεφύγουν από τις πωλήσεις του καλοκαιριού, οι πωλήσεις αυτοκινήτων και κάμερων έχουν επίσης αυξηθεί. Τώρα οι δυνητικοί αγοραστές έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πριν αγοράσουν.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Όπως και με τις δημοφιλείς περιοχές ενοικίασης διαμονής όπως η Airbnb, ο Paulcamper απαριθμεί ιδιωτικά αυτοκίνητα που βαθμολογούνται από τους χρήστες και καλύπτονται από πλήρως λεπτομερή ασφάλιση και οδική βοήθεια με όλους τους απαραίτητους εξοπλισμούς κατασκήνωσης.
Τα διαθέσιμα οχήματα κυμαίνονται από το πρότυπο VW Camper Idear έως την κατηγορία Α αυτοκινήτων, φιλοξενώντας όλους από τους σόλο ταξιδιώτες μέχρι τις οικογένειες των έξι, ενώ είναι διαθέσιμα σημεία παραλαβής σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Paulcamper, Dirk Fehse, δήλωσε: “Ξεκίνησα το Paulcamper το 2013 να ενοικιάσω το δικό μου τροχόσπιτο Paul στο Buy για να ελαχιστοποιήσω το κόστος λειτουργίας και ήταν εκστατική από την ιδέα να καταστρέψει το κάμπινγκ για όσους δεν ήθελαν να πάρουν το δικό τους τροχόσπιτο.
“Οι αυτοκινητόδρομοι και οι campervans μπορεί να είναι δαπανηρές για να διατηρηθούν, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι χρησιμοποιούνται συνήθως για λίγες μόνο εβδομάδες το χρόνο, ξοδεύοντας τον υπόλοιπο χρόνο στο γκαράζ του ιδιοκτήτη.
“Στην αρχή είχα κι εγώ ανησυχίες για να εμπιστευτώ την πολύτιμη VW μου σε ξένους, αλλά σε όλα αυτά τα χρόνια έχω μόνο καλές εμπειρίες”.
Η Paulcamper δραστηριοποιείται σε όλη την ηπειρωτική Ευρώπη, θεωρώντας ότι το 2017, ενώ παγκοσμίως διαθέτει πάνω από 8.500 αυτοκίνητα διαθέσιμα προς ενοικίαση και είναι υπεύθυνο για πάνω από ένα εκατομμύριο διανυκτερεύσεις.
Μάθετε τι συνέβη όταν πραγματοποιήσαμε ένα τροχόσπιτο Volkswagen California στο μακροπρόθεσμο στόλο μας …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *