Η κυβερνητική πλάτη μακριά από την παράταση του νέου οχήματος εξαίρεσης σε τέσσερα χρόνια

την περίοδο πριν από το πρώτο MOT του αυτοκινήτου στο Ηνωμένο Βασίλειο θα παραμείνει σταθερή σε τρία χρόνια. Η απόφαση να κολλήσει με το παρόν σύστημα έχει ανακοινωθεί, αφού οι υπουργοί του Τμήματος Μεταφοράς (DFT) επέλεξαν να παρατείνουν την εξαίρεση δοκιμών MOT για νέα οχήματα σε τέσσερα χρόνια.
Μια διαβούλευση τεσσάρων μηνών σχετικά με το αν ένα όχημα θα πρέπει να τεθεί μόνο με την πρώτη του MOT μετά την ηλικία των τεσσάρων ετών-και όχι το σημερινό τριετές όριο-που άνοιξε τον Ιανουάριο του 2017. Η δημόσια απάντηση στην έννοια ήταν αναμεμειγμένη στην καλύτερη περίπτωση , ωστόσο, με το 73 % των ανθρώπων που δηλώνουν ότι δεν πίστευαν ότι το MOT πρέπει να επεκταθεί.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Ανακοινώθηκαν νέες ταξινομήσεις αποτυχίας MOT
Αυτά τα αποτελέσματα είναι ελάχιστα πιθανό να βρουν ως έκπληξη για τους υπουργούς: Τον Απρίλιο του περασμένου έτους, η ερευνητική μελέτη από την Εταιρεία Motor Manufactures καθώς και οι έμποροι (SMMT) δημιούργησαν σχεδόν ταυτόσημα αποτελέσματα, με τα τρία τέταρτα των ερωτηθέντων που δηλώνουν ότι επιθυμούσαν τους τρεις -Το χρονικό πλαίσιο έμεινε στη θέση του.
Οι υπουργοί ισχυρίστηκαν αρχικά ότι η παράταση του πρώτου ορίου MOT ενός αυτοκινήτου σε τέσσερα χρόνια θα εξοικονομούσε επιπλέον £ 100 εκατομμύρια ετησίως σε τέλη δοκιμής, καθώς και ο ίδιος υπογράμμισε ότι το 85 % των οχημάτων πέρασε το πρώτο τους MOT.
• Πώς να επιθεωρήσετε τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου σας καθώς και την ιστορία του MOT online

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *