Uncategorized

Η NISSAN Sylphy EV αποκάλυψε για την κινεζική αγορά

, η Nissan αποκάλυψε ένα νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο αυστηρά για την κινεζική αγορά στο Motor Show του Πεκίνου, το οποίο θα κατασκευαστεί τοπικά στη χώρα σε ένα από τα πέντε κινεζικά φυτά της Nissan.
Το νέο EV δεν είναι ένα προσαρμοσμένο αυτοκίνητο και είναι αντίθετα μια νέα προσθήκη στη σειρά Sylphy-μια σειρά από μικρά Saloons Nissan δημοφιλή στην Κίνα και πωλείται στη Βόρεια Αμερική υπό την πινακίδα Sentra.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα προς πώληση
Ωστόσο, η εκπομπή Zero Sylphy δεν μοιράζεται την πλατφόρμα της με τα συμβατικά αδέλφια της. Κάτω από το δέρμα θα βρείτε την αρχιτεκτονική από το νέο φύλλο MK2.
11

Οι λεπτομέρειες εξακολουθούν να είναι λεπτές στο έδαφος, αλλά είναι πολύ περισσότερο από πιθανό ότι το Sylphy μπορεί να υπερηφανεύεται για το ίδιο πακέτο μπαταρίας 40kWh με το φύλλο, ενώ το εύρος αναφέρεται στα 210 μίλια σε μία μόνο χρέωση σύμφωνα με το κινεζικό Υπουργείο Βιομηχανίας και Πρότυπα Πληροφορικής.
Από την άποψη του σχεδιασμού, η εκπομπή Sylphy Zero βασίζεται στην εκδοχή της τρίτης γενιάς της Facelifted του αυτοκινήτου, η οποία έχει στην πώληση θεωρώντας ότι το 2012. Ωστόσο, λαμβάνει ένα εμπνευσμένο από φύλλα makeover, για να επισημάνει τα διαπιστευτήρια EV.
Η μεγάλη προφανής αλλαγή είναι ο νέος μπροστινός προφυλακτήρας, που αγωνίζεται με τις ίδιες αιχμηρές πτυχές στις μπροστινές γωνίες ως το φύλλο. Η περιτονία έχει ενημερωθεί επίσης, με μια νέα μάσκα που κρύβει το σημείο φόρτισης.
Αν και προορίζεται για την Κίνα μόνο όταν ξεκινά αργότερα φέτος, η εκπομπή Sylphy Zero είναι ένα από τα 20 νέα ηλεκτροκίνητα μοντέλα που αναμένονται από τη Nissan τα επόμενα πέντε χρόνια. Οι υβριδικές παραλλαγές των δημοφιλών SUV της εταιρείας Qashqai και X-Trail αναμένονται σύντομα, ενώ ένα πλήρως ηλεκτρικό crossover με βάση το IMX Kuro Concept θα φτάσει τα επόμενα χρόνια.
Ποια είναι τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που πωλούνται; Αυτό είναι το κορυφαίο μας 10 …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *