Νέο 2017 Hyundai Kona SUV: Οι τιμές και οι προδιαγραφές του Ηνωμένου Βασιλείου αποκαλύφθηκαν

Οι τιμές και οι προδιαγραφές για το Hyundai Kona έχουν πλέον αποκαλυφθεί και οι αγοραστές του Ηνωμένου Βασιλείου θα παρέχονται στον αντίπαλο της Nissan Juke της κορεατικής επιχείρησης από £ 16.195 όταν πωλείται στη Βρετανία στη Βρετανία Στις αρχές Νοεμβρίου.
Κατά την εκτόξευση, οι αγοραστές θα περιορίζονται μόνο σε υπερτροφοδοτούμενα μοντέλα βενζίνης: μια τριών κυλίνδρων 1,0 λίτρων με γραμμές 118bhp πάνω από έναν τετρακύλινδρο 1 1,6 λίτρων με 175 ίππους και μια χειροκίνητη τροφοδοσία γραναζιών επτά ταχυτήτων σε ένα all-wheel -σύστημα κίνησης. Μια νέα γενιά τετρακύλινδρο κινητήρα 1,6 λίτρων θα προστεθεί στη σύνθεση εντός ενός έτους από την έναρξη, με 113bhp ή 134bhp. Η πολύ πιο ισχυρή επιλογή ντίζελ θα παρέχεται επίσης με όλα τα τροχούς.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Hyundai Kona First Drive Review
Το βασικό μοντέλο KONA S έρχεται σε συνδυασμό με τον βενζινοκινητήρα T-GDI τριών κυλίνδρων 1,0 λίτρων, στέλνοντας ισχύ στους μπροστινούς τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων έξι ταχυτήτων. Ως στάνταρ, το μοντέλο εισόδου είναι εξοπλισμένο με ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών και προφυλακτήρες με έγχρωμο σώμα, λαβές πόρτας και καθρέφτες. Οι αυτόματοι προβολείς με τα φώτα LED που τρέχουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Η τεχνολογία ασφαλείας που περιλαμβάνεται στο βασικό μοντέλο αποτελείται από την προειδοποίηση προσοχής του Chauffeur, τη Lane Keep Assist, το Hill Start Assist και το Downhill Brake Control. Το Kona S διαθέτει επίσης Cruise Control και μια λειτουργία περιοριστή ταχύτητας, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες πόρτας, ραδιόφωνο DAB και συνδεσιμότητα Bluetooth και οθόνη κεντρικής κονσόλας LCD πέντε ιντσών. Μια οθόνη LCD 3,5 ιντσών είναι ενσωματωμένη και στον πίνακα οργάνων.
38

Από £ 17.495, ο ίδιος κινητήρας μπορεί να συνδυαστεί με την επένδυση. Αυτό το επίπεδο επένδυσης εισάγει μεγαλύτερους ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ράγες στέγης και λαμπτήρες ομίχλης. Στην καμπίνα, το τιμόνι και το κουμπί ταχύτητας είναι τυλιγμένα σε δέρμα, ενώ το σύνολο του οδηγού αποκτούν ηλεκτρική οσφυϊκή υποστήριξη. Οι οπίσθιοι αισθητήρες στάθμευσης και μια βιντεοκάμερα πίσω στάθμευσης διαθέτουν επίσης, παράλληλα με ένα μεγαλύτερο σύστημα ψυχαγωγίας επτά ιντσών με την Apple CarPlay και το Android Auto.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *