“Ίσως η Emma Raducanu θα είναι ο Βρετανός που θα αναδυθεί ως ο νέος Lewis Hamilton”

Πάω απροσδόκητα rad (όπως σε ριζοσπαστική) αυτή την εβδομάδα. Ο χρόνος είναι σωστός για να κολλήσει το λαιμό μου έξω και να απαιτήσει μια μικρή, μακρόχρονη δράση.
Για αρχάριους, το πρόβλημα των ecomentalists και άλλων διαδηλωτών που παίζουν στην κυκλοφορία των ωρών βιασύνης, καθώς παρκάρουν παράνομα τις αλήτες τους στις οδικές επιφάνειες, και μπορούν να σταματήσουν γρήγορα. Ακριβώς όπως θα είμαστε υποχρεωμένοι να σταματήσουμε τα τραγικά λανθασμένα λαϊκά από τα επικίνδυνα σκαρφαλωμένα τις ευάλωτες πλάτες τους σε σιδηροδρομικές γραμμές ή διαδρόμους αεροδρομίου, πρέπει να σώσουμε αυτά τα bonkers αρκετά για να καθίσουμε σε δημόσιους δρόμους. Το γεγονός είναι ότι μερικοί άνθρωποι πρέπει να προστατεύουν από τον εαυτό τους, ενώ ταυτόχρονα να σταματήσουν να παίρνουν τους άλλους κάτω από αυτούς-τους οδηγούς και τους αναβάτες που θα μπορούσαν να καταρρεύσουν ενώ προσπαθούν να αποφύγουν τα ατυχήματα που προκαλούν ανθρώπινα οδοφράγματα, για παράδειγμα.

Απομονώστε τους εκστρατείες της Βρετανίας που αποστέλλονται στη φυλακή μετά από διαμαρτυρίες αυτοκινητοδρόμων

Έτσι σίγουρα είναι μια απλή, δικαιολογημένη περίπτωση του κράτους που αφαιρεί όσους καταλαμβάνουν επικίνδυνα και εμποδίζουν τους δημόσιους αυτοκινητόδρομους. δουλειά. Ζωές σωζόμενες. τη διατήρηση του νόμου και της τάξης. Οι εκπομπές εξαγωγής μειώθηκαν. Οι οδηγοί που κρατούνται παράνομα κατά των επιθυμιών τους απελευθερώθηκαν. Η αναρχία στους δρόμους αποφεύχθηκε ειρηνικά. Καλέστε τον ριζοσπαστισμό αν θέλετε. Εγώ, το βλέπω ως κοινή λογική.*
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Εν τω μεταξύ, στις εκθεσιακές αίθουσες και στους ιστότοπους αυτοκινήτων όπου οι καταναλωτές επιθυμούν να ξοδέψουν χρήματα, να πληρώσουν τους φόρους τους και να υποστηρίξουν το UK PLC, αμέτρητες νεοσύστατες επιχειρήσεις και άλλες επιχειρήσεις συνεχίζουν να κάνουν υποσχέσεις που στην καλύτερη περίπτωση αγωνίζονται να κρατήσουν. Πόσα χρόνια έπρεπε να αντέξουμε την άσκοπη διαφημιστική εκστρατεία που περιβάλλει τα έργα Google/Waymo και Apple Car; Πολύ αιματηρός. Το ίδιο ισχύει και για άλλα φερόμενα “επικείμενα” οχήματα όπως αυτά από το Bollinger, το Elio, το Faraday Future, το Fisker (Lovely Bloke, που δεν είναι τόσο μεγάλο για να πάρει αυτοκίνητα στο κοινό), Lucid και άλλα wannabes.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *