2018 Mitsubishi Shogun Sport: Το κόστος του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και οι προδιαγραφές που έχουν εκτεθεί

Mitsubishi αποκάλυψαν το κόστος καθώς και τις προδιαγραφές για το νέο SEV SEV SHOGUN SHOGUN, το οποίο προσφέρεται να αγοράσει τον Απρίλιο με κόστος εκκίνησης £ 36.905. Συμμορφώνεται με το νέο σταυρό Eclipse σε εκθεσιακούς χώρους.
Το Shogun Sport βρίσκεται μεταξύ του Outlander καθώς και του κοινού Shogun στη σειρά 2018 του Mitsubishi. Βασίζεται στην πλατφόρμα του νέου L200, καθώς και στις ρίζες pick-up είναι ορατές πλευρικές καθώς και μέσα, με παρόμοιο ύψος ταξιδιού καθώς και προφίλ πόρτας, καθώς και μια καμπίνα που επηρεάζεται από την παραλαβή της επιχείρησης. Μια μεγάλη οπίσθια προεξοχή ισοδυναμεί με επτά καθίσματα πλήρους μεγέθους, καθώς και μια μεγάλη μπότα, που εξυπηρετεί μέχρι και 1.488 λίτρα περιοχής τόνων με τα πίσω καθίσματα διπλωμένα επίπεδη.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα SUVs στην πώληση 2018
Είναι εξοπλισμένο με τετρακύλινδρο κινητήρα 2,4 λίτρων που δημιουργεί 178bhp καθώς και ροπή 430nm, στέλνοντας ισχύ σε ένα επιλέξιμο σύστημα μετάδοσης κίνησης μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων οκτώ ταχυτήτων. Χαρακτηριστικά όπως ο έλεγχος της κάθησης του λόφου, η βοήθεια του ρυμουλκούμενου καθώς και ο Hill Begin Help είναι εξοπλισμένα ως στάνταρ.
12
Σχετικά με τη διαφήμισή μας adsclose

Μόνο δύο επίπεδα ολοκλήρωσης προσφέρονται. Ο σχεδιασμός εισόδου είναι το Shogun Sport 3, με τιμές από αυτό το £ 36.905 cost tag. Παίρνει δερμάτινα καθίσματα, έλεγχο κλιματικής ζώνης διπλής ζώνης, είσοδο χωρίς κλειδί καθώς και κουμπί εκκίνησης, αυτόματους προβολείς LED, φώτα Tailling καθώς και φώτα ημέρας, καθώς και ένα σύστημα ψυχαγωγίας που είναι εξοπλισμένο με αυτοκίνητο Android καθώς και το Apple CarPlay ως πρότυπο. Μια βιντεοκάμερα αντιστροφής είναι επίσης κοινή εφαρμογή, καθώς και συνδυάζεται με τους οπίσθιους αισθητήρες στάθμευσης αυτοκινήτων.
Για £ 38.905, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν το Shogun Sport 4, το οποίο προσθέτει θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα καθώς και μια σουίτα σοφέρ βοηθά, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος προειδοποίησης προειδοποίησης, της τυφλής περιοχής, καθώς και μιας διαμόρφωσης βιντεοπαιχνιδιών 360 μοιρών που συνδέονται με το οθόνη ψυχαγωγίας. Το Shogun Sport θα παρέχεται στο Mitsubishi Showrooms τον Απρίλιο, καθώς και περιλαμβάνει εγγύηση πενταετούς/62.500 μιλίων.
Ρίξτε μια ματιά στο στρογγυλό μας από τα καλύτερα 4x4s προς πώληση τώρα …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *