“Το μέλος της ΕΕ ή όχι, η αγορά οχημάτων της Βρετανίας βρίσκεται σε ασέβεια υγείας”

που έπεσε στην Ελβετία την περασμένη εβδομάδα. Σας προτείνω να κάνετε το ίδιο.
Το Beauty Parlor de L’Auto τρέχει μέχρι τις 13 Μαρτίου, καθώς και ενώ δεν είναι μάλλον η μεγαλύτερη επίδειξη οχημάτων στη Γη, είναι σίγουρα το καλύτερο στην Ευρώπη, παρόλο που είναι έξω από αυτό – μια προϋπόθεση ότι η Βρετανία θα αγκαλιάσει πρέπει να ψηφίσουμε να φύγει αυτό το καλοκαίρι.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Τα ελβετικά σύνορα είναι ένα απλό 420 μίλια από την πολλή νότια ακτή μας. Μερικοί κάτοικοι της Αγγλίας απέχουν σχεδόν 800 μίλια από εκείνους της βόρειας Σκωτίας. Εκτός από τους Βρετανούς, καθώς και την Ελβετία, μπορεί να βελτιωθεί αν καταλήξουμε να είμαστε μέλη του ειδικού συλλόγου που καταλαμβάνει το ευρωπαϊκό έδαφος ενώ διαχωρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το νόμισμα του ευρώ καθώς και τους δικαστές στις Βρυξέλλες. Ποιος θα το πίστευε; Η Maverick Britain καθώς και η ουδέτερη Ελβετία που συνεργάζονται ως έθνη μη ΕΕ; Είναι δυνατό.
• Όλα τα νέα από τη Γενεύη 2016
Σε θέματα που σχετίζονται με το αυτοκίνητο, η Ελβετία φαίνεται να μην κάνει καμία ζημιά, ωστόσο, έξω από την Ευρώπη. Κάνει κινητήρα δείχνει πολύ καλύτερα καθώς και πολύ πιο συχνά από το καλά καθιερωμένο όχημα που δημιουργεί ευρωπαϊκά έθνη. Για την ίδρυση της αγοράς, δεν φαίνεται να έχει σημασία αν οι Ελβετοί βρίσκονται μέσα ή έξω από την ΕΕ.
Υποψιάζομαι, βαθιά, μεγάλο μέρος της αγοράς δεν είναι τόσο παθιασμένο όσο νομίζετε. Μόνο ένα μικρό τμήμα του έχει οι ευρωπαϊκές επιχειρήσεις όπως η BMW καθώς και η VW. Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής στη Βρετανία είναι κάτω από τους Ιάπωνες, καθώς και τους Ινδούς. Την τελευταία φορά που κοίταξα, η Ιαπωνία καθώς και η Ινδία ήταν στην Ασία, όχι στην ΕΕ.
Είναι αλήθεια ότι, όταν ρωτήθηκε, πολλά όχημα καθώς και μέλη κατασκευής εξαρτημάτων της Εταιρείας Μοτοσικλετιστών, καθώς και εμπόρων (SMMT) δήλωσαν ότι θα προτιμούσαν να είναι από ό, τι έξω. Διαχωριστικά, ο Jim Farley, η Ford Europe, καθώς και ο προϊστάμενος της Μέσης Ανατολής, στο Automobile αποκαλύπτουν ότι “η επιχείρησή του υποστηρίζει την τεχνική του βρετανικού πρωθυπουργού για να συζητήσει καθώς και να παραμείνει στην Ευρώπη. Θα ήταν φτωχό για την υπηρεσία μας [αν το Ηνωμένο Βασίλειο επρόκειτο Αφήστε την ΕΕ] “. Με σεβασμό, η Ford δεν αναπτύσσει αυτοκίνητα στη Βρετανία αυτές τις μέρες, έχοντας κλείσει τις γραμμές παραγωγής οχημάτων στο Dagenham καθώς και το εργοστάσιο διαμετακόμισης στο Southampton.
Είναι αδιαμφισβήτητες επιχειρήσεις θα κλείσουν εργοστάσια εάν η Βρετανία εξέρχεται από την ΕΕ. Έχω ωθήσει τη Nissan, ωστόσο, δεν έχει καν υπαινιχθεί ότι θα είχε σκασίματα των εξαγωγών φυτών καθώς και η Toyota επαληθεύτηκε ότι θα μείνει στο Ηνωμένο Βασίλειο “ό, τι συμβαίνει”.

Μπορείτε πραγματικά να φανταστείτε την Tata της Ινδίας να κλείνει το JLR HQ καθώς και τις γραμμές παραγωγής στα Midlands, μόνο από τότε που ψηφίσαμε να φύγουμε; Δεν θα συμβεί. Μέλος της ΕΕ ή όχι, η αγορά οχημάτων της Βρετανίας βρίσκεται στην πιο έντονη υγεία και ευεξία – καθώς και θα παραμείνει αυτή η μέθοδος ανεξάρτητα από την μέθοδο που η ψηφοφορία πηγαίνει.
Συμφωνείτε με τον Mike; Ας καταλάβουμε στα παρακάτω σχόλια …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *