Uncategorized

Το νέο Subaru Solterra STI Idea Previews Hot Electric SUV

Subaru έχει αποκαλύψει ένα Solterra STI Idea Cars και φορτηγό στο φετινό Salon Automobile Tokyo, παρέχοντας μια πρώιμη γεύση από το τι θα μπορούσε να είναι μια έκδοση παραγωγής του κομψού ηλεκτρικού crossover αργότερα κάτω από το γραμμή. Η έκδοση STI παίρνει ένα επιθετικό makeover styling, αν και η Subaru δεν έχει κυκλοφορήσει στοιχεία απόδοσης για την ιδέα της EV υψηλής απόδοσης.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Η ιδέα της Solterra STI λαμβάνει ένα ειδικό Lilac Colourscheme, καθώς και πολλές προσαρμογές Aero για να το ρυθμίσετε εκτός από την κοινή έκδοση. Ο μπροστινός προφυλακτήρας μεταφέρεται από το υπάρχον αυτοκίνητο, με γωνιακή μορφή καθώς και μαύρη πλαστική τροχαλία που εκτείνεται στους προβολείς.

1073BHP Subaru STI E-RA Ηλεκτρικά αυτοκίνητα και φορτηγά για να χειριστείτε το nurburgring

Η έκδοση STI παίρνει έναν διάσημο μπροστινό διαχωριστή που ολοκληρώνεται στο Cherry Red για μια πολύ πιο αθλητική εμφάνιση, ωστόσο οι τροχοί παρουσιάζονται άλλα μοντέλα διαλυτοποίησης, εκτός από μια ειδική μαύρη επιφάνεια με κόκκινες προθέσεις. Η ιδέα STI, ωστόσο, φοράει πιο σπορ Dunlop Sport Maxx καουτσούκ, υπονοώντας την ενισχυμένη απόδοση του.
Οι κόκκινοι τόνοι φέρνουν με τα παρατεταμένα πλευρικά περβάζια του αυτοκινήτου, τα οποία λειτουργούν τα πτερύγια αεροδρομίων μπροστά από τους πίσω τροχούς. Ακριβώς όπως και η κοινή διαλογή, η ιδέα STI λαμβάνει γυαλιστερό μαύρο καθρέφτη πόρτας καθώς και μια μαύρη οροφή, η οποία εμφανώς μειώνει την οροφή του αυτοκινήτου.
Στην αληθινή μόδα STI, η Subaru έχει τοποθετήσει την πιο σπορετραρά με μια μεγάλη πίσω πτέρυγα που διαθέτει κόκκινα λογότυπα STI στις τελικές πλάκες. Ο πίσω προφυλακτήρας είναι παρόμοιος με άλλους διαλυτούς », αν και έχουν προστεθεί μικρές επεκτάσεις αεροδρομίων πίσω από τους πίσω τροχούς.
5

Η Subaru δεν έχει κυκλοφορήσει κανένα είδος εσωτερικών εικόνων, ωστόσο θα περίμενε κανείς ότι ένα αθλητικό τιμόνι, πολύ πιο υποστηρικτικά καθίσματα καθώς και επιπλέον κόκκινο που περιγράφει στην καμπίνα. Ο μοναδικός σχεδιασμός του πίνακα ελέγχου της διαλυτοποίησης, με μια μεγάλη οθόνη αφής και έναν πίνακα ψηφιακών οργάνων υψηλού επιπέδου, θα παραμείνει εάν το STI φτάσει στην παραγωγή.
Κάτω από το δέρμα, η διαλογή μοιράζεται την πλατφόρμα E-TNGA με την Toyota BZ4X. Επί του παρόντος, ο πιο ισχυρός σχεδιασμός είναι η παραλλαγή διπλής κίνησης 215bhp, καθώς και αν η εργασία παίρνει το φιλικό προς το περιβάλλον φως αναμένουμε μια έξοδο καλύτερα σε 300bhp. Ο σχεδιασμός STI θα είναι επίσης τετρακίνηση.
Τώρα ελέγχετε για το e-boxer του Subaru Forester 2022 …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *