Uncategorized

Η καταστολή που έρχεται σε παράνομο εμπόριο πλακών αριθμού

Το γραφείο του σπιτιού σχεδιάζει μια καταστολή των επιθετικών πλακών αριθμού εν μέσω ανησυχιών ότι το εμπόριο επιτρέπει στους εγκληματίες να κλωνοποιήσουν τα αυτοκίνητα καθώς και να αποφύγουν την αστυνομία.
Μια έρευνα που αποκαλύπτει το αυτοκίνητο πέρυσι υπογράμμισε την απλότητα με την οποία οι πινακίδες αριθμού τύπου του Ηνωμένου Βασιλείου μπορούν να αγοραστούν από τις επιχειρήσεις που έχουν εγγραφεί στο εξωτερικό, χωρίς τους αγοραστές που πρέπει να επαληθεύσουν ότι κατέχουν την εν λόγω εγγραφή, ένα κενό που είναι δυνατόν, καθώς οι πλάκες διατίθενται συνήθως ως «πλάκες εμφάνισης» .

Έφταστο πράσινων πλακών για ηλεκτρικά αυτοκίνητα και φορτηγά

Τώρα, ο Επίτροπος Cam Cam, ο Tony Porter, δήλωσε ότι το εμπόριο έχει ως αποτέλεσμα οι αθώοι αυτοκινητιστές να κατηγορούνται λανθασμένα για παραβιάσεις της κυκλοφορίας στο δρόμο, καθώς και σε άλλα αδικήματα που αφιερώνουν οι εγκληματίες που χρησιμοποιούν αυτοκίνητα με κλωνοποιημένες πινακίδες.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Ο Porter έχει συγκεντρώσει μια έκθεση για τους υπουργούς του Γραφείου του Σώματος, γεγονός που υποδηλώνει την εισαγωγή μιας διαδικασίας διαπίστευσης για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να προσφέρουν πινακίδες αριθμού, εκτός από την ενίσχυση των προστίμων για όσους ανακαλύφθηκαν ότι δεν συμμορφώνονται.
“Είναι ένα κομμάτι μιας άγριας Δύσης διαθέσιμη καθώς και χρειάζεται καλύτερος έλεγχος”, δήλωσε ο Doorperson στο Telegraph, περιγράφοντας ότι υπάρχουν πολλές από 40.000 υπηρεσίες που πωλούν αριθμούς πλακών, με πολλά να δείχνουν συνολική παραβίαση για νομοθεσίες που χρειάζονται για πρώτη φορά για να αποκτήσουν πρώτα Απόδειξη από τον αγοραστή από ό, τι έχουν το ιδανικό για την προβολή αυτής της εγγραφής.
Ένας εκπρόσωπος του γραφείου του Σώματος δήλωσε στο The Telegraph: “Η κλωνοποίηση, καθώς και η απομάκρυνση των πλακών αριθμών επηρεάζει την οδική ασφάλεια, καθώς και τις προμήθειες που καλύπτουν για τους εγκληματίες, καθώς συνεργαζόμαστε με τις αρχές να υποβληθούν σε αυτά τα εγκλήματα. Χαιρετίζουμε αυτήν την αναφορά καθώς και πολύ προσεκτικά σκέπτοντας τις συστάσεις της. ”
Ο Jack Cousens, επικεφαλής της πολιτικής δρόμων στην ΑΑ, σχολίασε: “Περισσότερο πρέπει να γίνουν εδώ για να σταματήσουν την απλότητα με την οποία οι πλάκες μπορούν να κλωνοποιηθούν καθώς και να εκτυπωθούν. Όλοι επίσης συχνά, είναι αυτοί οι αθώοι αυτοκινητιστές που ανακαλύπτουν το ποινικό αδίκημα, καθώς και στη συνέχεια να πάρουν το ραπ για άλλα αδικήματα που δεν έχουν αφιερώσει – όταν αρχίζουν να παίρνουν πρόστιμα για αυτά τα αδικήματα ».
Οι ειδήσεις έρχονται μετά την εισαγωγή ενός νέου δαπανών προσωπικών μελών που θα έβλεπαν τους αυτοκινητιστές να διαπράττουν αδικήματα πλακών που χτυπήθηκαν με τρία σημεία χρέωσης εκτός από το υπάρχον πρόστιμο £ 100.
Ελέγξτε τις πλάκες αριθμού που θεωρούνται επίσης ασέβεια για το δρόμο …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *