Δύο νέες ειδικές εκδόσεις Peugeot 208 Exposed

Peugeot έχει εκθέσει δύο νέες ειδικές εκδόσεις για το εύρος 208: το ενεργό στυλ καθώς και το ασφάλιστρο προσφυγής. Τα νέα σχέδια συμμετέχουν στην ποικιλία ακριβώς εγκαίρως για την μετάβαση του Σεπτεμβρίου στην 66-πλάκα, καθώς και προσφέρονται για παραγγελία τώρα.
Το 208 ενεργό στυλ προσφέρεται ως τριών ή πέντε πόρτας, με τριών κυλίνδρων βενζίνης 1,2 λίτρων κάτω από το καπό και στις δύο περιπτώσεις. Βασίζεται στην ενεργό επένδυση καθώς και να παίρνει ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, φώτα ομίχλης, νέο σχεδιασμό γρίλης, γυαλιστερό μαύρο καθρέφτη πόρτας, καθώς και νέες πινελιές για τους καθρέφτες καθώς και τα φώτα ομίχλης.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα superminis για αγορά τώρα
Ανάλογα με την επιλογή χρωμάτων σας, μπορείτε επίσης να πάρετε μια λευκή ή ασβέστη κίτρινο εξωτερικό πακέτο χρωμάτων για να προσθέσετε ένα άγγιγμα χρώματος σε αυτές τις πινελιές.
Το 208 ασφάλιστρο προσφυγής είναι μόνο πέντε πόρτες, καθώς και χρησιμοποιεί τον βενζινοκινητήρα των 1.2 λίτρων. Βασίζεται στο κοινό επίπεδο προσφυγής, ωστόσο προσθέτει μαύρες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, Sat-Nav, μια κάμερα αντιστροφής καθώς και μια πανοραμική γυάλινη οροφή. Διατίθεται σε γκρι ή λευκό, με μεταλλικό κόκκινο, μπλε καθώς και ασήμι στη λίστα επιλογών.
Ο σχεδιασμός ενεργού στυλ κοστίζει από £ 13.985, με το Kittted-Up Premium να ξεκινάει από £ 16.215. Και οι δύο προσφέρονται με την προσφορά “Just Add Fuel” της Peugeot, η οποία παράγει μια ενιαία μηνιαία αποπληρωμή για τα αυτοκίνητα και το φορτηγό, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλισης, της εξυπηρέτησης, της κάλυψης VED ή της κατάρρευσης, καθώς και η επιλογή αυτής της επιλογής θα σημαίνει μια πρόσθετη συνεισφορά κατάθεσης από την αντιπροσωπεία £ 1.040.
Τώρα ελέγξαμε την σε βάθος αξιολόγηση του Peugeot 208 Supermini.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *