Uncategorized

«Η BMW M3 καθώς και η Alfa Giulia quadrifoglio καθορίζουν την τέχνη, αλλά σε μερικές μεθόδους είναι επίσης οι δεινοσαύροι

αυτόματες εκφράσεις είναι σαφώς συνειδητοί για τη διαδικασία ηλεκτροδότησης που πηγαίνουν όλα τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά που πηγαίνουν με αυτή τη στιγμή. Τα εισερχόμενά μας χωρίζονται μεταξύ εκείνων που θέλετε όσο το δυνατόν πιο λεπτομέρειες καθώς και διευκρίνιση των ΗΚ, καθώς και πολλούς ανθρώπους που προτιμούσαν να επικεντρωθούμε στις προσπάθειες για την εξαγωγή κάθε τελευταίου χρόνου καθώς και από την απόδοση από την καύση κινητήρες.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Να είστε βέβαιοι ότι αυτή η αντίθεση δεν έχει χαθεί πάνω μας. Μας αρέσουν τελικά τα αυτοκίνητα. Εκτός από γι ‘αυτό παίρνουμε κάπως ομιχλώδη μάτια όταν βάζουμε μαζί δοκιμές όπως η ιστορία του μπροστινού εξώφυλλου αυτής της εβδομάδας: δύο σούπερ-saloons του οπίσθιου τροχού (συμπεριλαμβανομένου ενός, φέρνουν το θρυλικό σήμα M3) με ολοκληρωμένη παραγωγή άνω των 1.000bhp από μερικούς υπερτροφοδοτούμενους εξακύλινδρους βενζινοκινητήρες.

BMW M3 Διαγωνισμός εναντίον Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Δεν πρόκειται να παρέχουμε κανένα είδος spoilers εδώ στο αποτέλεσμα, που συγκεντρώνεται από ένα μείγμα δρόμου καθώς και δοκιμές αγώνα. Ωστόσο, ενσωματώστε την αλήθεια ότι αυτή είναι η πρόσφατα εισαγόμενη BMW M3 με έναν τυπικό επταετή κύκλο σχεδιασμού καθώς και μπορείτε να αρχίσετε να κατανοείτε την προοπτική σημασία της δοκιμής γενικά. Είναι αφαίρεση ότι βρισκόμαστε σε μια περίοδο τώρα όπου τα υπέροχα αυτοκίνητα και φορτηγά που μας ενθουσιάστηκαν για δεκαετίες ίσως εισέρχονται στην τελική ενσάρκωση τους, τουλάχιστον σε μια αναγνωρίσιμη μορφή. Το M3 καθώς και ο αντίπαλος της Alfa Giulia Quadrifoglio καθορίζουν την τέχνη. Εκτός από μερικούς τρόπους, είναι επίσης δεινόσαυροι.
Δεν είναι απλό να το παραδεχτούμε, ωστόσο οι στόχοι του CO2, τα κυβερνητικά κίνητρα καθώς και οι κυρώσεις, καθώς και η απλή συνηθισμένη ζήτηση πελατών καθιστούν δύσκολη την κρίνοντας ακριβώς πόσες περισσότερες δοκιμές αυτού του ILK βρίσκονται μπροστά από τώρα καθώς και την απαγόρευση του Ηνωμένου Βασιλείου σε οχήματα με καθαρή συγκόλληση από το 2030.
Θα υπάρχουν συναρπαστικά αυτοκίνητα και φορτηγά τα επόμενα χρόνια. Είμαστε πεπεισμένοι από αυτό. Ωστόσο, θα πρέπει επίσης να αισθανόμαστε ελεύθεροι να γιορτάσουμε καθώς και να απολαύσουμε αυτό που μπορεί τελικά να δηλωθεί «μηχανισμός καύσης αιχμής». Και, στην κατάσταση αυτής της εβδομάδας, οι κινητήρες αυτοί εγκαθίστανται σε αυτοκίνητα και φορτηγά που μπορείτε να φέρετε το νοικοκυριό καθώς και να οδηγείτε καθημερινά – ένα εκπληκτικό επίτευγμα.
Δείτε τα καλύτερα σπορ αυτοκίνητα και φορτηγά που μπορείτε να αγοράσετε τώρα …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *