Οι οδηγοί Tesla θα μπορούν να κοιμηθούν πίσω από το τιμόνι μέχρι το 2021, λέει ο Elon Musk

Οι οδηγοί Tesla θα μπορούν να κοιμηθούν με ασφάλεια πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου και να ξυπνήσουν στον προορισμό τους μέσα σε δύο χρόνια, σύμφωνα με Elon Musk.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Tesla δήλωσε ότι η αυτόνομη τεχνολογία της μάρκας θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2019 και θα είναι ασφαλές να λειτουργήσει χωρίς καμία ανθρώπινη παρατήρηση πριν από το 2020.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα αυτόνομα αυτοκίνητα δεν θα υπάρχουν ποτέ λέει ο Waymo Boss
Μιλώντας ως επισκέπτης σε ένα podcast επένδυσης Ark, ο Musk είπε ότι τα τελευταία βήματα στο μονοπάτι για την πλήρη αυτονομία είναι “εξαιρετικά δύσκολα”, αλλά ισχυρίστηκαν με απόλυτη βεβαιότητα ότι η τεχνολογία αυτοκινήτων χωρίς οδηγό της Tesla θα ήταν “έτοιμο για το χαρακτηριστικό” από τη στιγμή που είναι το έτος που είναι έξω.
“Νομίζω ότι θα είμαστε πλήρεις, πλήρης αυτο-οδήγηση φέτος”, δήλωσε ο Musk. “Σημαίνει ότι το αυτοκίνητο θα είναι σε θέση να σας βρει σε ένα χώρο στάθμευσης, να σας παραλάβει, να σας μεταφέρει μέχρι τον προορισμό σας χωρίς παρέμβαση φέτος. Θα έλεγα ότι είμαι σίγουρος για αυτό, αυτό δεν είναι ερωτηματικό. ”
Πρόσθεσε: “Ωστόσο, μερικές φορές οι άνθρωποι θα προβάλλουν αυτό που σημαίνει τώρα ότι λειτουργεί με 100 τοις εκατό βεβαιότητα, που δεν απαιτεί τέλεια παρατήρηση – αυτό δεν συμβαίνει.”
Παρ ‘όλα αυτά, ο Musk είπε ότι τα συστήματα αυτο-οδήγησης της Tesla θα ήταν σύντομα αρκετά καλά για να κοιμηθούν οι κάτοικοι, ενώ το αυτοκίνητο οδηγεί: “Η εικασία μου για το πότε θα σκεφτόμαστε ότι είναι ασφαλές για κάποιον να κοιμηθεί ουσιαστικά και να ξυπνήσει στον προορισμό; Πιθανώς προς το τέλος του επόμενου έτους. “

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *