Uncategorized

Τα έξοδα Subaru Forester

έχουν ανατεθεί για την τέταρτη γενιά Subaru Forester SUV. Λόγω των hit uk showrooms τον Μάιο θα υπάρχουν τρεις διαφορετικοί κινητήρες για να επιλέξετε από το κόστος που ξεκινά από £ 24.995 για το entry-level diesel.
Τα νέα αυτοκίνητα και φορτηγό είναι πολύ περισσότερο από ένα εκτεταμένο facelift από ένα ολοκαίνουργιο σχέδιο, ωστόσο η Subaru υποσχέθηκε ότι θα λειτουργήσει τεράστιες βελτιώσεις στην αποτελεσματικότητα καθώς και στην εσωτερική υψηλή ποιότητα που θα επικυρώσει τη μικρή αύξηση του κόστους έναντι του εξερχόμενου σχεδιασμού καθώς και να αντιμετωπίσουμε τους ομοίους του Honda CR-V καθώς και του Mazda CX-5.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Οι εκδόσεις βενζίνης ξεκινούν από £ 25.495 για το 2.0I XE καθώς και αυξάνονται σε £ 30.995 για το στροβιλοσυμπιεσμένο σχέδιο 2,0 λίτρων που περιλαμβάνει καινοτομία άμεσης έγχυσης καθώς και δημιουργεί 237bhp. Επιλέξτε τον αυτόματο σχεδιασμό που περιλαμβάνει ένα κιβώτιο ταχυτήτων CVT καθώς και το κόστος καταχώρισης αυξάνεται κατά £ 1.500.
Πιο σημαντική θα είναι το μοντέλο ντίζελ 2.0D, το οποίο κοστίζει από £ 24.995.
Όλες οι εκδόσεις του Forester θα περιλαμβάνουν το Symmetical Four-Wheel Drive ως κοινά αλλά και τα θεμελιώδη σχέδια θα πρέπει να περιλαμβάνουν ζάντες αλουμινίου, αέρα-con καθώς και κρουαζιέρα που περιλαμβάνονται όλα. Τα κορυφαία σχέδια premium spec είναι μεταξύ £ 2.000 καθώς και £ 4.000 πολύ περισσότερο από τα κοινά αυτοκίνητα και φορτηγά ανάλογα με τον κινητήρα που επιλέγετε, καθώς και πιθανόν να περιλαμβάνουν συσκευές υψηλής τεχνολογίας όπως πλήρη δερμάτινη ταπετσαρία καθώς και θερμαινόμενα καθίσματα.
Η Subaru ελπίζει ότι αυτά τα ανταγωνιστικά έξοδα που ενσωματώνονται με μια πολύ πιο ευνοϊκή συναλλαγματική ισοτιμία θα του επιτρέψουν να μειώσει το κόστος του δρόμου του XV crossover – το οποίο αρχίζει σήμερα από £ 24.295 για το ντίζελ εισόδου για να παράγει πολύ περισσότερη απόσταση μεταξύ του δύο.
Οι πλήρεις τεχνικές λεπτομέρειες καθώς και οι προδιαγραφές για το νέο Forester θα εκτεθούν στα μέσα Απριλίου.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *