Uncategorized

Η NIO ανακοινώνει τη νέα μάρκα ηλεκτρικού αυτοκινήτου μαζικής αγοράς για την ανταγωνιστή της Toyota και VW

κινεζικού κατασκευαστή ηλεκτρικών αυτοκινήτων NIO θα ξεκινήσει σύντομα ένα νέο sub-brand της «μαζικής αγοράς» που θα φτάσει ως μια πολύ πιο προσιτή εναλλακτική λύση για την αγορά premium της NIO αυτοκίνητα.
Σε μια πρόσφατη δήλωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, William Li, δήλωσε: “Η σχέση μεταξύ NIO και της νέας μάρκας μαζικής αγοράς θα είναι σαν αυτή της Audi-Volkswagen και της Lexus-Toyota”.

Το καθαρό-ηλεκτρικό και αυτόνομο Nio ET7 Saloon αποκαλύφθηκε

Ο Li εξέφρασε επίσης μια φιλοδοξία για το νέο του sub-brand να υποτιμά και να ξεπεράσει τον Tesla, λέγοντας: “Θέλουμε να προμηθεύσουμε καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες σε τιμές χαμηλότερες από την Tesla”.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Η NIO μόλις ξεκίνησε την ανάπτυξή της στην ευρωπαϊκή αγορά, με την πρόσφατη έναρξη του ES8 SUV και ET7 Saloon στη Νορβηγία. Η μάρκα δεν έχει κάνει ακόμη ένα βήμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά η επιχείρηση έχει υπαινιχθεί ότι είναι μια πιθανότητα αν υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον. Ωστόσο, η NIO δεν έχει αποκαλύψει ή υπαινίσσεται τα σχέδια για να φέρει και την επερχόμενη υπο-μάρκα στην Ευρώπη.
Επί του παρόντος, τα αυτοκίνητα της NIO τοποθετούνται προς το τέλος της αγοράς, με τιμές για το ET7 Saloon ξεκινώντας από το ισοδύναμο περίπου £ 51.000 στην Κίνα. Το ES8 ξεκινά από περίπου £ 54.000.
Η ανακοίνωση έρχεται καθώς η επιχείρηση αποκαλύπτει τα εισοδήματά της για το δεύτερο τρίμηνο του 2021. Η εταιρεία παρέδωσε σχεδόν 22.000 αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια της περιόδου, αντιπροσωπεύοντας περίπου 112 % αύξηση σε ετήσια βάση.
Η NIO εργάζεται επίσης για την επέκταση του καινοτόμου δικτύου Swap Battery-Swap, με σχέδια για πολύ περισσότερο από το διπλάσιο της τρέχουσας χωρητικότητας από 361 σταθμούς σε πολύ περισσότερα από 700 μέχρι το τέλος του 2021, καθώς μετακινείται στην ευρωπαϊκή αγορά.
Μέχρι το 2025, η NIO στοχεύει να πάει παγκόσμια με την τεχνολογία, με 4.000 σταθμούς παγκοσμίως.
Τώρα διαβάστε όλα τα τρέχοντα νέα σχετικά με την επέκταση του NIO στην ευρωπαϊκή αγορά κάνοντας κλικ εδώ …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *