Uncategorized

Το New Mercedes A-Class Saloon που εκτίθεται στο Paris Motor Show

Mercedes έχει εκτεθεί στην τιμολόγηση του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς και για τις προδιαγραφές για το επερχόμενο Saloon A-Class. Ξεκινώντας από £ 27.875, το σαλόνι θα προσφέρεται αρχικά με δύο κινητήρες – ένα ντίζελ καθώς και μία βενζίνη – είτε σε σπορ ή AMG Line. Τα βιβλία παραγγελιών είναι ανοιχτά τώρα, με τις παραδόσεις που θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2019.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Μια βενζίνη A 200 καθώς και ντίζελ A 180 D προσφέρονται από την εκτόξευση. Το Α 200 τροφοδοτείται από μια βενζίνη 1,3 λίτρων που κάνει 161bhp, 250nm ροπής, καθώς και δηλώνεται ότι χειρίζεται 51,4 mpg. Το σύστημα ντίζελ έχει αναπτυχθεί με την Renault, καθώς και δηλώνεται ότι θα επιτύχει 68,9 mpg ενώ δημιουργεί 114bhp καθώς και 260nm. Και οι δύο κινητήρες περιλαμβάνουν αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων επτά ταχυτήτων, δίδυμου συμπλέκτη, χωρίς καμία επιλογή εγχειριδίου.
• Τα καλύτερα εκτελεστικά οχήματα προς πώληση
Από το εξωτερικό, το σαλόνι μοιάζει σχεδόν παρόμοιο με το hatchback της κατηγορίας Α, μέχρι το C-Pillar. Από εκεί, η οροφή πέφτει κάπως πιο έντονα για να ταιριάζει στο νέο τμήμα εκκίνησης. Η θεραπεία του οπίσθιου άκρου είναι ακριβώς η ίδια με την κινεζική L sedan, με ισχυρά συστάδες φωτός με υπογραφή LED σχήματος Υ, πάνω από έναν προφυλακτήρα που πλαισιώνεται από ένα ζευγάρι κατακόρυφων αεραγωγών.
Το Saloon μοιράζεται το μεταξόνιο των 2.729mm με το hatchback, ενώ το γενικό μήκος έχει τεντωθεί 130mm πέρα ​​από τη βασική παραλλαγή πέντε πόρτας. Στα 420 λίτρα, η μπότα είναι 50 λίτρα μεγαλύτερη από ό, τι στην καταπακτή, αν και το άνοιγμά του είναι αναπόφευκτα μικρότερο.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *