Uncategorized

ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ IPAD

Μπορείτε τώρα να κατεβάσετε το Automobile Reveal iPad Edition του Automobile Reveal για αυτήν την εβδομάδα χωρίς χρέωση από το iTunes App Store. Αυτή την εβδομάδα το πρόβλημα είναι εντελώς δωρεάν, ωστόσο, αν επιθυμείτε, μπορείτε να ασφαλίσετε έξι προβλήματα τόσο σε έντυπη μορφή όσο και στο iPad σας για £ 1, καθώς και να πληρώσετε μόλις £ 22.99 κάθε 13 προβλήματα – εξοικονομώντας 82 % στην τιμή.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Σε αυτή την εβδομάδα iPad Edition της Automobile Express, θα ρίξουμε μια ματιά πίσω σε ένα συναρπαστικό 12 μήνες των ειδήσεων αυτοκινήτων, πολύ πρώτες μονάδες δίσκου, ειδικές εκθέσεις καθώς και Motorsport.
Από το Renault Captur στο Jaguar F-Type, υπήρξαν πολλά νέα σχεδιαστικά εισαγόμενα φέτος, εκτός από μια σειρά από ολοκαίνουργια καινοτομία, καθώς και την επιθυμία σχεδόν κάθε κατασκευαστή οχημάτων να ενισχύσουν τα προϊόντα της με κάθε τρόπο.
Είδαμε την έκθεση του Ferrari Laferrari τον Μάρτιο, καθώς και την εισαγωγή της BMW i3 τον Οκτώβριο – με μια ειδική ιστορία που εξετάζει την αλήθεια ότι οι χορτοφάγοι αγοραστές που θέλουν μια BMW X3 δεν μπορούν να το πάρουν χωρίς δέρμα.
Εισήγαμε το Automobile Reveal Ipad Edition σχεδόν πριν από ένα χρόνο, καθώς και τώρα θα θέλαμε τα σχόλιά σας στην εφαρμογή καθώς και ακριβώς πώς μπορούμε να το καθορίσουμε. Απλά συμπληρώστε την έρευνα Automobile αποκαλύψτε το iPad App για τη δυνατότητα σας να κερδίσετε ένα Tomtom Go 500 SAT-NAV.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *