Τα νέα Hyundai i20 Facelift Preps για το 2018 Εισαγωγή

Οι πυροβολισμοί κατάσκοπος έχουν αναδειχθεί για ένα facelifted Hyundai i20 hatchback που ελέγχεται μπροστά από μια πιθανή κυκλοφορία αργότερα το 2018. Ένας εκπρόσωπος της Hyundai επαληθεύτηκε ότι ένα facelifted i20 είναι “έρχεται” Ειδικά αυτή τη στιγμή, υπονοώντας προς μια έκθεση αργότερα φέτος. Όταν κυκλοφορεί στην πώληση, το αναθεωρημένο i20 αναμένεται να αντικατοπτρίζει το κόστος του παρόντος μοντέλου, το οποίο ξεκινά από £ 11.605.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Οι εικόνες δείχνουν ένα δοκιμαστικό μουλάρι Hyundai i20 χρησιμοποιώντας μια βαριά μεταμφίεση, ωστόσο οι πτυχές του αυτοκινήτου, όπως η οροφή, παραμένουν υποβληθέντες με ρουτίνα βαμμένο αμάξωμα και όχι αποσπά την προσοχή της καμουφλάζ.
8

Όπως θα περίμενε κανείς από ένα facelift, το γενικό σχήμα του i20 hatchback παραμένει με την μπροστινή μάσκα να φαίνεται κάπως μεγαλύτερη από το σημερινό μοντέλο. Το πίσω μέρος του οχήματος έχει καλυφθεί εκτενώς, ωστόσο μπορείτε να παρατηρήσετε μόνο ένα σπόξυλο split πίσω boot.
Ένα γαλάζιο σχέδιο βαφής καλύπτει το δοκιμαστικό μουλάρι, που ταιριάζει με τους καθρέφτες του μαύρου πτέρυγας – τον ίδιο ακριβώς συνδυασμό χρωμάτων που χρησιμοποιείται από τον κορεατικό κατασκευαστή για να εισαγάγει το i30 n hot hatch. Αυτό το όχημα δοκιμής i20 έχει επίσης εξοπλιστεί με παρόμοιο στυλ τροχού με αυτό που ανακαλύφθηκε στο i30 N.
8

Ενώ αυτό το μουλάρι φαίνεται να είναι το βασικό αυτοκίνητο, μια καυτή καταπακτή i20 n πιστεύεται ότι βρίσκεται στα έργα καθώς και προετοιμασμένα να εμφανιστούν στο εγγύς μέλλον. Ένα αυτοκίνητο αποκαλύπτει ειδικά στο i20 n τον Ιούλιο του 2017 πρότεινε ότι θα δούμε το όχημα το 2018, ωστόσο η επίσημη γραμμή από την Hyundai παραμένει ότι το No I20 n είναι στον ορίζοντα.
Όταν εμφανιστεί το Facelited i20, αναμένουμε το μέτωπο της νέας εμφάνισης καθώς και τα πίσω άκρα να προχωρήσουν μαζί με μικρές βελτιώσεις απόδοσης του κινητήρα. Επιπλέον πρόσθετες βασικές συσκευές, καθώς και επιπλέον αυτόνομα χαρακτηριστικά ασφαλείας είναι επίσης πιθανό να εμφανιστούν ως μέρος του πακέτου αναβάθμισης.
Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε για το Hyundai i20 στα σχόλια…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *