Η επωνυμία Vignale της Ford “πολύ σημαντική” για το μέλλον της εταιρείας

της ευρωπαϊκής διευθυντής της Ford, Jim Farley, υπογράμμισε τη σημασία της νέας επωνυμίας Vignale με τα σχέδια της εταιρείας.
Είπε στο Auto Express: “Το Vignale είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό μέρος της μελλοντικής μας στρατηγικής. Προωθούμε προοδευτικά στον κύριο τομέα από τους αντιπάλους που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Show Motor Frankfurt 2015
“Οι άνθρωποι εγκαταλείπουν το εμπορικό σήμα Ford, καθώς πιστεύουν ότι το επίπεδο ολοκλήρωσης του τιτανίου δεν είναι ακόμα αρκετά μεγάλο, οπότε καταλαβαίνουμε ότι οι πελάτες μας αναζητούν ακόμη υψηλότερο επίπεδο πριμοδότησης στα προϊόντα μας, κάτι που θα παραδώσει το Vignale”.
Ο Farley τόνισε επίσης την αυξανόμενη σημασία του βραχίονα επιδόσεων ST στη σειρά Ford, καθώς και δήλωσε ότι θα έπαιζε μια αυξανόμενη λειτουργία στην ανάπτυξη της επιχείρησης.
“Η αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς και οι ιδιοκτήτες ST μας δίδαξαν τη σημασία του τομέα καθώς και να συνεχίσουμε να επενδύουμε σε οχήματα απόδοσης. Ποτέ δεν είχαμε μια ισχυρότερη σειρά οχημάτων ST, μαζί με την άφιξη του Mustang. ”
Στο άλλο άκρο της κλίμακας, ο Farley δήλωσε ότι πιστεύει ότι τα επόμενα αυτοκίνητα και φορτηγά της πόλης KA είναι ζωτικής σημασίας για τη Ford, παρά το παρόν σχεδιασμό που δεν κατάφερε να σε απευθείας από την επιτυχία του αρχικού KA, η οποία προσέφερε καλά στο Ηνωμένο Βασίλειο.
“Βλέπουμε μια αγορά στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και σε ολόκληρη την Ευρώπη για μια εξαιρετικά φθηνή Ford, καθώς και εκεί όπου το νέο KA θα είναι σε σχήμα, παρουσιάζει μια πραγματική ευκαιρία για τη Ford”.
Ο Farley πιστεύει ότι η επιχείρηση θα προσφέρει επίσης μια ισχυρή σύνθεση στο ταχέως αναπτυσσόμενο τμήμα crossover/SUV με το Kuga, επαναπροσδιορίστηκε το EcoSport καθώς και το νέο άκρο στην κορυφή της σειράς.
Οι πωλήσεις του EcoSport αυξήθηκαν κατά 81 % για τον μήνα Αυγούστου στην Ευρώπη, σε σύγκριση με το πότε εισήχθη το 2014 – αυτό είναι κάτω από τον τελευταίο γύρο ενημερώσεων στο αυτοκίνητο.
Και ο Farley είναι θετικός ότι το SUV Edge θα ικανοποιήσει τους πελάτες που αγοράζουν επί του παρόντος σχέδια premium όπως το BMW X5: “Φαίνεται εξαιρετικό, καθώς είναι πολύ λιγότερο ακριβό”.
Πιστεύετε ότι η Ford πρέπει να μετακινηθεί upmakret για να διατηρεί τους πελάτες της; Ας καταλάβουμε παρακάτω …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *