Η νέα ιδέα της θέσης μετατρέπει την καταπακτή Ibiza σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης αυτοκινήτου

Φαίνεται ότι οι μηχανικοί του Seat εξακολουθούν να έχουν μια λίγο pent-up ενέργεια από το κλείδωμα Coronavirus, καθώς έχουν μετατρέψει το Ibiza supermini σε ένα μικρό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.
Η ισπανική μάρκα στρατολόγησε τη βοήθεια του DJ Woody Cook για την ιδέα, καθώς και το κίνητρο από το περίφημο νησί επιρρεπής σε κόμμα, μετά το οποίο ονομάστηκε το hatchback.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η μουσική είναι το πιο ουσιαστικό μέρος οποιουδήποτε τύπου νυχτερινού κέντρου, οπότε το Seat έχει τοποθετήσει ένα σύνολο καταστρωμάτων ανάμειξης στο ταμπλό μπροστά από τον συνοδηγό. Συνδέονται με το σύστημα ήχου της Ibiza 300 Watt Beats-καθώς και το κομμάτι που παίζεται εμφανίζεται στην οθόνη ψυχαγωγίας 9,2 ιντσών του αυτοκινήτου.

Νέα έδρα Arona 2021 Αξιολόγηση

Άλλες προσθήκες περιλαμβάνουν μερικά επιπλέον φώτα LED καθώς και στροβοσκόπια για την καμπίνα, καθώς και ένα ενσωματωμένο μπαρ mocktail για την μπότα της Ibiza, με ένα πλήρες συμπλήρωμα συσκευών μπαρ καθώς και ποτά.
Το κάθισμα έχει αναπτύξει ακόμη και τη δική του ένδειξη νυχτερινής κέντρου για τις πόρτες της Ibiza και, όταν το όχημα είναι σταθμευμένο, ο οδηγός μπορεί να βγάλει ένα σύνολο κόκκινου χαλιού με πολύ περισσότερα φώτα LED καθώς και ένα βελούδινο σχοινί.
Ο Woody Cook είπε: “Μπορεί να μην είναι το μεγαλύτερο πλήθος που έχω δει ποτέ, ωστόσο η δυνατότητα να DJ σε οποιοδήποτε είδος τόπου σε οποιοδήποτε είδος χρόνου συνεπάγεται ότι οι δυνατότητες είναι ατελείωτες! Από την παραλία του Μπράιτον μέχρι τα Scottish Highlands, το μόνο περιοριστικό στοιχείο είναι η φαντασία σας.
“Η κατοχή ενός οχήματος είναι μια από τις πιο απελευθερωτικές εμπειρίες για να ξεκινήσετε, καθώς και να το έχετε με μια τόσο απίστευτη διαμόρφωση φέρνει τη μουσική εμπειρία σε αυτό το ίδιο επίπεδο ευελιξίας καθώς και έκφρασης. Η Ίμπιζα δεν ήταν ποτέ τόσο φορητή! ”
Το Facelifted Seat Ibiza στην οποία βασίζεται η ιδέα πήγε στην πώληση νωρίτερα αυτό το έτος, με μια χούφτα tweaks styling καθώς και τη βελτίωση της καινοτομίας.
Οι σημαντικότερες τροποποιήσεις της θέσης στην ενημερωμένη Ibiza είναι μέσα, με την επιχείρηση να παρέχει τώρα ένα νέο σύμπλεγμα ψηφιακών οργάνων 10,25 ιντσών καθώς και μια επιλογή δύο νέων οθονών “πλωτού” για τον πίνακα ελέγχου, μετρώντας είτε 8.25 ίντσες στο σχεδιασμό SE είτε 9,2 ίντσες για παραλλαγές καινοτομίας SE καθώς και παραπάνω. Τα έξοδα για το ενημερωμένο supermini ξεκινούν από £ 16.790.
Τώρα κάντε κλικ εδώ για να ελέγξετε την αξιολόγησή μας για το Facelifted Seat Ibiza…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *