Νέο 2021 DS 9 Saloon: Το κόστος του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς και οι προδιαγραφές που εκτελούνται

High-end Cars and Truck Maker DS έχει εκτεθεί έξοδα καθώς και προδιαγραφές για το νέο Saloon DS 9, το οποίο θα ξεκινήσει από 40.615 £ όταν πηγαίνει στην πώληση στις 8 Απριλίου.
Η γαλλική μάρκα είναι εναλλακτική σε όσους συμπαθεί η Mercedes E-Class, BMW 5 Series καθώς και Audi A6 προσφέρεται είτε με έναν βενζινοκινητήρα Puretech είτε με ένα plug-in υβριδικό κινητήρα που παρέχει έως και 34 μίλια από το ηλεκτρικό εύρος.

Καλύτερα εκτελεστικά αυτοκίνητα και φορτηγά 2022

Το DS 9 αναπτύσσει τη σειρά DS σε τρία μοντέλα, που κάθεται πάνω από το DS 3 Crossback καθώς και τα SUV Crossback DS 7 ως ένα μοντέλο Halo με μακρόχρονη προώθηση. Οι πρώτες παραδόσεις θα πάρουν την τοποθεσία αργότερα το 2021.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η σύνθεση του κινητήρα αποτελείται είτε από τετρακύλινδρο μονάδα βενζίνης 222bhp 1,6 λίτρων βενζίνης 222bhp, είτε από μια υβριδική επιλογή E-TAND-TANSY. Το Plug-in Hybrid E-Tense Design χρησιμοποιεί μια έκδοση 178bhp του βενζινοκινητήρα Turbo της μάρκας, καθώς και μια μπαταρία 11,9kWh που τροφοδοτεί έναν ηλεκτρικό κινητήρα 108bhp, για συνολική ολοκληρωμένη παραγωγή 222bhp, που ταιριάζει με το καθαρό βενζινοκίνητο αυτοκίνητο.
Η μόνο βενζίνη είναι κάπως πιο γρήγορη, σπριντ από 0-62 μίλια / ώρα σε 8,1 δευτερόλεπτα, ενώ το E-Tense 225 παίρνει ένα επιπλέον δύο δέκατα το δευτερόλεπτο για να καλύψει το Sprint Benchmark. Τόσο τα αυτοκίνητα όσο και τα φορτηγά στέλνουν ισχύ στους μπροστινούς τροχούς τους με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων EAT8 οκτώ ταχυτήτων.
20

Το DS έχει επίσης επαληθεύσει ότι μια υβριδική παραλλαγή 355bhp θα συμμετάσχει στη σειρά του Ηνωμένου Βασιλείου στο χρόνο, παρέχοντας τετρακίνηση. Αυτός ο κινητήρας θα είναι πιθανότατα το ίδιο ακριβώς με αυτό που ανακαλύφθηκε στο 508 μοντέλο επιδόσεων Peugeot Sport Engineered της Peugeot.
Αποδοτικότητα, ποικιλία καθώς και φόρτιση
Το Puretech 225 δηλώνει την καλύτερη αποτελεσματικότητα των 40,9 mpg καθώς και το 155G/km CO2, ενώ το E-Tense 225 PHEV παρέχει ολοκληρωμένο μέγιστο 256,8 mpg με εκπομπές CO2 τόσο χαμηλές όσο 33g/km, ανάλογα με τις προδιαγραφές.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *