Uncategorized

Η Smart Concept Fourjoy αποκάλυψε μπροστά από την Show Motor Show της Φρανκφούρτης

, αποκάλυψε το ολοκαίνουργιο Automobile Concept Fourjoy μπροστά από την πρεμιέρα της Frankfurt Motor Show. Το τετράγωνο ηλεκτρικό τετράκλινο είναι μια προεπισκόπηση σε αυτό που μπορούμε να περιμένουμε από την επόμενη γενιά Forfour θα φανεί όταν φτάσει στα τέλη του 2014.
Μας δίνει επίσης μια καλή ιδέα για το πόσο μεγάλο είναι το αυτοκίνητο επόμενης γενιάς που θα είναι, και σε μήκος 3494mm και 1978mm είναι κλασματικά μικρότερο από ένα VW επάνω! Αλλά περίπου 60 χιλιοστά ευρύτερα. Το Fourjoy μας δίνει την πιο πρόσφατη ματιά μας στο νέο πρόσωπο του Smart, που προεπισκόπησε από έννοιες όπως το Forstars και το FOR-US, με μια τρισδιάστατη διάτρηση μάσκα και υπερμεγέθη προβολείς.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• έξυπνα νέα και κριτικές
Υπάρχουν μερικές πινελιές από το αρχικό Forfour, επίσης, όπως οι μικροσκοπικές προεξοχές και το κύτταρο ασφαλείας Tridion. Το εσωτερικό έχει χώρο για τέσσερα άτομα και διαθέτει οθόνη αφής για τη λειτουργία της ψυχαγωγίας. Αυτό το αφαιρούμενο δισκίο οθόνης αφής θα είναι ένα χαρακτηριστικό για το μελλοντικό αυτοκίνητο παραγωγής, όπως και το σφαιρικό σύμπλεγμα οργάνων – ένα χαρακτηριστικό Smart Design για το εμπορικό σήμα.
Και ενώ πολλά από τα χαρακτηριστικά προορίζονται να παραμείνουν ως καθαρή έννοια, ο Dr Annette Winkler, επικεφαλής του Smart, ισχυρίζεται ότι αντικείμενα όπως το κύτταρο ασφαλείας Tridion και το επανασχεδιασμένο μπροστινό μέρος θα μεταφραστούν στο μοντέλο πλήρους παραγωγής. Το Fourjoy προεπισκόπησε επίσης το νέο σχέδιο δύο κουτιών που θα στηρίξει τόσο τα μοντέλα δύο όσο και τεσσάρων θέσεων.
Το Fourjoy κάνει χωρίς πόρτες – λίγο σαν το Mad Crossblade Fortwo – και ενώ το αυτοκίνητο παραγωγής δεν θα είναι τόσο ακραίο όταν αφορά τη μείωση του βάρους Smart επιδιώκει να διατηρήσει το βάρος όσο το δυνατόν χαμηλότερα με λεπτά καθίσματα και σύνθετα πλαστικά για το Bodyshell. Η επόμενη γενιά Forfour αναπτύσσεται παράλληλα με την επόμενη γενιά του Renaut.
Η Renault έχει επιβεβαιωθεί ότι θα υπάρξει ηλεκτρικό Twingo και ο κινητήρας μηδενικών εκπομπών του Fojjoy χρησιμεύει μόνο για να τσιμπήσει αυτό το γεγονός. Χρησιμοποιεί ηλεκτρικό κινητήρα 55kW/73bhp, ο οποίος βρίσκεται στο πίσω μέρος και οδηγεί τους πίσω τροχούς. Θα χρειαστούν επτά ώρες για να χρεώσετε από μια συμβατική υποδοχή τοίχου, αλλά μπορεί να χρεωθεί σε λιγότερο από μία ώρα από έναν γρήγορο φορτιστή.
Όταν το αυτοκίνητο παραγωγής χτυπά στο δρόμο στα τέλη του επόμενου έτους, πιθανότατα θα είναι επίσης διαθέσιμο με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 900cc από τη συμμαχία Renault-Nissan. Θα είναι μέρος μιας διευρυμένης έξυπνης οικογένειας που θα περιλαμβάνει το Fortwo, το Fortwo Convertible και ένα έξυπνο συμπαγές crossover.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *