«Τα τέλη παραλαβής και αποχώρησης του αεροδρομίου είναι οι οδηγοί που ξεπεράσουν»

η συντριπτική πλειοψηφία των Βρετανών γίνεται αυτοκινητιστές. Έχοντας την κατάσταση του προγράμματος οδήγησης για δεκαετίες είναι ο κανόνας. Το να είσαι αυτοκινητιστής για μισό αιώνα ή πολύ περισσότερο δεν είναι ασυνήθιστο. Ο Tommy Rutherford, ο γέρος μου, μόλις αποσύρθηκε από την οδήγηση μετά από περισσότερα από 70 χρόνια χωρίς ατυχήματα πίσω από το τιμόνι των ιταλικών, στη συνέχεια των γερμανικών αυτοκινήτων.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Όλοι γνωρίζουμε και δεχόμαστε πλήρως ότι πρέπει να πληρώσουμε το δίκαιο μερίδιο μας κάθε βήμα. Και είμαστε κανονικά ικανοποιημένοι να πετάξουμε εκατοντάδες χιλιάδες λίρες κατά τη διάρκεια της μακράς οδήγησης μας για άδειες, μαθήματα, δοκιμές, οχήματα, VED, ασφάλιση, καύσιμα, πετρέλαιο, συντήρηση, MOT, ανταλλακτικά, χώρο στάθμευσης οχημάτων και άλλα βασικά.
• Πολύ πολλές εταιρείες είναι schemind στις κενές τσέπες των οδηγών
Είναι αλήθεια ότι οι υπερβολικοί φόροι οδήγησης (ιδιαίτερα 20 % ΦΠΑ για τα αυτοκίνητα) βλάπτουν. Τα τέλη διοδίων για τη χρήση δρόμων, γέφυρες και σήραγγες που έχουμε ήδη πάρει και πληρώσει για περιφρονούνται. Οι υπερβολικές πρόσθετες χρεώσεις, όπως οι φόροι ή τα πρόστιμα για τη συμφόρηση “για την είσοδο σε ζώνες χαμηλής εκπομπής, μισούν από τις κατανοητά σκεπτικιστικές μάζες αυτοκινήτων. Ωστόσο, εξακολουθούμε να πληρώνουμε υπάκουα – και έπειτα μερικοί – με ελάχιστη ή καθόλου διαμαρτυρία.
Για εκείνους που τους αρέσουν τα αυτοκίνητα τους μικρά και μέτρια αλλά νέα ή νέα, κατά τη διάρκεια μιας ζωής οδήγησης ξεκινώντας από τις 20 και τελειώνουν περίπου 70, οι δαπάνες τους θα μπορούσαν (στα σημερινά χρήματα) να συνολικά £ 5.000 ετησίως/£ 250.000 για 50 χρόνια. Στη συνέχεια, σκεφτείτε πιο κοντά £ 10k PA/μισό εκατομμύριο quid πάνω από 50 χρόνια για τους αυτοκινητιστές που επιλέγουν να πάρουν και να τρέξουν μεγάλα, πολυτελή ή σπορ αυτοκίνητα. Με άλλο τρόπο, πληρώνουμε αρκετά. πολύ περισσότερο από αρκετό.
Αλλά μόλις σκεφτήκαμε ότι οι αυτοκινητιστές σίγουρα δεν μπορούσαν να χτυπήσουν με πολύ πιο νόμιμα ή ψεύτικα έξοδα που σχετίζονται με το αυτοκίνητο, πρόστιμα, αμοιβές, φόρους ή άλλες οικονομικές κυρώσεις, ορισμένα από τα αεροδρόμια της Βρετανίας χρεώνουν τώρα εκείνους από εμάς που έχουν την αγωγή Αφαιρέστε ή παραλάβετε τα αγαπημένα πρόσωπα εκτός των κτιρίων αναχώρησης ή άφιξης. Είτε είστε αναγκασμένοι να περάσετε £ 3 για πέντε λεπτά στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, ή χτυπάτε με £ 1 ανά λεπτό χρέωση στο OH-Glamorous Luton, είστε συνολικά, κυνικά και σκληρά ξεπερασμένα.
Δεν είναι αυτές οι άτακτες αμοιβές/πρόστιμα “pick-up” και “pick-up”, απλά ένας τρόπος για να συμπιέσετε (ακόμη περισσότερα) χρήματα από τους χρήστες αυτοκινήτων; “Όχι”, λέει ένας απροσδόκητος Tricia Williams, διευθύνων σύμβουλος του αεροδρομίου του Μάντσεστερ. Πόσα χρήματα κάνει από τέτοιες πρόσφατα εισαγόμενες χρεώσεις; “Λοιπόν, αυτό δεν είναι ένα σύστημα δημιουργίας εσόδων”, επιμένει παράλογα και μη πειστικά.

Όπως πολλοί λαοί πίσω από τις σύγχρονες κινητικές μηχανές, η κυρία του αστειεύεται. Πολύ πιο σημαντικό, αυτή και μερικοί από τους συναδέλφους της αεροδρομίου είναι νομίμως «κλέβουν» κρύα, σκληρά μετρητά από τους καλούς αυτοκινητιστές της Βρετανίας και επιπλέον μακριά. ντροπή σε αυτά και τα άπληστα ιδρύματά τους.
Τώρα διαβάστε την προηγούμενη στήλη του Mike: «Ο Uber φαίνεται να βλέπει τους αυτοκινητιστές του ως απαραίτητο κακό» …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *