460bhp Lotus 3-Eleven: Νέες λεπτομέρειες καθώς και βίντεο που κυκλοφόρησε

back-to-basics Lotus έχουν ακόμα πολύ πιο σκληρά με αυτό: το 3-Eleven. Πολύ πρώτα εμφανίζεται στο 2015 Goodwood Celebration of Speed, είναι τα ταχύτερα αυτοκίνητα και το φορτηγό που η εταιρεία Norfolk έχει τοποθετήσει ποτέ στην παραγωγή και πωλείται τώρα.
Το 3-έτοιμο 3-Eleven αθλητίζει ένα υπερτροφοδοτούμενο V6 3,5 λίτρων που δημιουργεί 460bhp (ή 410bhp στην έκδοση Road-Spec), καθώς και ένα Kerbweight 890kg, καθιστώντας το ταχύτερα αυτοκίνητα και φορτηγό που έχει δημιουργηθεί ποτέ η εταιρεία με βάση το Norfolk. Παρέχει επίσης από £ 82.500 για το οδικό νόμιμο μοντέλο, με μια έκδοση Race-Spec σε £ 116.500. Οι παραδόσεις πελατών θα αρχίσουν τον Μάρτιο.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το 3-Eleven είναι μια επανεμφάνιση του εξαιρετικά επικεντρωμένου 2-Eleven που αξιολογήσαμε το 2007, ωστόσο τα στοιχεία απόδοσης βρίσκονται σε ένα ακόμα πρωτάθλημα. Ο λόγος ισχύος προς βάρος του 510bhp-per-tonne υπονοεί ότι Sprints από 0-60 μίλια / ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα, καθώς και κορυφές στα 174 μίλια / ώρα για την έκδοση track καθώς και 180 μίλια / ώρα για το μοντέλο οδικής-νομικής.
• Το Lotus SUV επαληθεύτηκε για το 2019
8

Ενώ το παλιό 2-Eleven περιείχε έναν τετράκλινο κινητήρα 1,8 λίτρων, το 3-Eleven παίρνει το υπερτροφοδοτούμενο V6 3,5 λίτρων από το σπορ αυτοκίνητο Evora, ζευγαρωμένο σε ένα παραδοσιακό εξάμηνο εγχειρίδιο στην οδική έκδοση καθώς και ένα Έξι ταχυτήτων διαδοχικό κιβώτιο ταχυτήτων για το αυτοκίνητο.
Ο Lotus δηλώνει ότι στρέφει το κομμάτι της δοκιμής Hethel ένα πλήρες δέκα δευτερόλεπτα πιο γρήγορα από τα επόμενα πιο γρήγορα αυτοκίνητα και φορτηγό που κάνει. Έχει επίσης δηλώσει ότι, κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας προόδου 1200 μιλίων στο Nurburgring, ο ταχύτερος γύρος του ήταν 7 λεπτά καθώς και 6 δευτερόλεπτα. Αυτό το βίντεο δείχνει ακριβώς πώς το έκαναν:
Το στυλ είναι επίσης μια προσαρμογή του 2-Eleven, με ένα εμπρόσθιο άκρο που βασίζεται σε exige, ένα ανοιχτό στυλ πιλοτηρίου καθώς και ομαλό σύνθετο σώμα. Βασίζεται σε ένα «ειδικό εξαίρετο» εξωθημένο καθώς και συνδεδεμένο πλαίσιο αλουμινίου, με οδική έκδοση με δίδυμο πλευρικό μπαρ, καθώς και αγωνιστικές εκδόσεις που παίρνουν ένα πλήρες κλουβί για να τηρήσουν τους κανονισμούς της FIA. Το σύστημα στέγης, καθώς και η οπίσθια spoiler ενσωματώνονται για να δημιουργήσουν 215kg downforce στα 150 μίλια / ώρα.
Το εναιώρημα είναι ένα ελαφρύ στυλ διπλής κρίτης σε όλο το στρογγυλό, με ρυθμιζόμενη ράβδο αντι-ρόλου, Eibach Springs καθώς και ρυθμιζόμενους αποσβεστήρες Ohlins. Παρέχει επίσης ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, ελαφρύς σφυρηλατημένους ζάντες αλουμινίου, καθώς και δίσκους φρένων 332mm με δαγκάνες τεσσάρων εμβολιών.
8

Το εσωτερικό δεν παρέχει πολύ κίνδυνο για τη χρήση του δρόμου, με ιμάντες τεσσάρων σημείων (έξι σημεία στον δρομέα) ένα αφαιρούμενο τιμόνι καθώς και μια οθόνη πληροφοριών TFT.

Ο διευθυντής του Lotus Jean Marc Gales το εξηγεί ως “γιγαντιαίο φονιά, ικανό να ενοχλεί πολύ πιο δαπανηρούς αντιπάλους”, δείχνοντας την προβολή ταχύτητας προς τα πιο πρόσφατα hypercars.
Συνέχισε να διευκρινίζει ότι “συμπυκνώνει την τεχνογνωσία της μηχανικής μας σε ένα πακέτο σκληρού πυρήνα, καθώς και τόσο εστιασμένη ώστε να μην ταιριάζει σε όλους”.
Πάρτε όλα τα πιο πρόσφατα νέα από το 2015 Goodwood Celebration of Speed ​​εδώ …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *