Jaguar XE vs BMW 3 Σειρά: Το Crucial Compact Exec Clash του 2015

Είναι η D-Day στο Executive Car Land. Εάν το νέο Jaguar XE είναι να ευημερήσει όταν κυκλοφορεί τον Απρίλιο, δεν υπάρχει πουθενά να κρύψει-πρέπει να χτυπήσει τη σειρά 3 της BMW, όπου πονάει.
Σε αυτό το κρίσιμο μέρος της αγοράς, οι αγοραστές οδηγούνται τόσο πολύ από τους αριθμούς που είναι από τα μάτια και τις καρδιές τους. Έτσι, πριν φτάσουμε πίσω από το τιμόνι ενός πρωτότυπου XE, έχουμε συγκεντρώσει τους δύο υποψηφίους σε ένα αποκλειστικό στούντιο για να προωθήσουμε, να μετρήσουμε και να αναλύσουμε κάθε ίντσα (με πλήρεις προδιαγραφές, παρακάτω) και να σας βοηθήσουμε να λάβετε μια πλήρως ενημερωμένη απόφαση μεταξύ τα δύο.
Νέες κριτικές Jaguar XE
• JAGUAR XE ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ • JAGUAR XE 2.0D RE-Sport Review • Ανασκόπηση Jaguar XE S
Jaguar XE: κρίσιμο αυτοκίνητο για το Jaguar
24

Αξίζει να επαναλάβουμε πόσο κρίσιμο είναι το XE για το Jaguar. Ο ινδός ιδιοκτήτης της, Tata, έχει επενδύσει £ 2 δισ. Σε ολοκαίνουργια τεχνολογία και εγκαταστάσεις για να καταστήσει την JLR μια πραγματικά σύγχρονη εταιρεία αυτοκινήτων.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Ένα νέο εργοστάσιο στο Wolverhampton έχει κατασκευαστεί για να κατασκευάσει μια σειρά αποτελεσματικών νέων κινητήρων Ingenium, οι οποίες θα τροφοδοτήσουν το XE και μια σειρά από άλλα αυτοκίνητα JLR και το εργοστάσιο παραγωγής του Solihull φιλοξενεί τώρα μια ολοκαίνουργια εγκατάσταση για να χτίσει το μικρό JAG. Πολλές περισσότερες από 3.000 θέσεις εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν δημιουργηθεί από το πίσω μέρος του XE – έτσι η αποτυχία δεν είναι επιλογή.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *