Η Ford να μειώσει έως και 400 θέσεις εργασίας στο Bridgend Factory

Η Ford σχεδιάζει να μειώσει έως και 400 θέσεις εργασίας στο εργοστάσιο κινητήρα Bridgend στη Νότια Ουαλία, έχει ανακοινωθεί.
Η αμερικανική μάρκα αποκάλυψε σχέδια για ένα εθελοντικό σύστημα πλεονασμού ως μέρος μιας τεράστιας αναδιάρθρωσης των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων της.
• Η Ford θα μπορούσε να χάσει 613 εκατομμύρια £ φέτος ως αποτέλεσμα του Hard Brexit
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Έχει αναφερθεί ότι το σχέδιο θα επηρεάσει μεταξύ 350 και 400 θέσεων εργασίας, μια τραχιά φιγούρα που η Ford λέει ότι είναι ανεπίσημη αλλά αρκετά ακριβής.
Το σχέδιο είναι ανοικτό σε εργαζόμενους ωριαίους και μισθωτούς, με εκείνους που εφαρμόζονται και επιλέγονται να αναμένεται να εγκαταλείψουν τις δουλειές τους το δεύτερο εξάμηνο του 2019.
Σε δήλωση, η Ford δήλωσε ότι το “πρόγραμμα εθελοντικής διαχωρισμού” αποτελεί μέρος των “συνεχιζόμενων ενεργειών της για τη δημιουργία μιας βιώσιμης ανταμείβοντας υπηρεσίας στην Ευρώπη”.
Η Ford πραγματοποίησε συζητήσεις συνδικαλιστικών οργανώσεων σχετικά με το πρόγραμμα, το οποίο λέει ότι στοχεύει στην “αντιστοίχιση των εργασιακών απαιτήσεων του εργοστασίου με τις προβλεπόμενες προσδοκίες όγκου παραγωγής στο εγγύς μέλλον”.
Ακολουθεί την είδηση ​​ότι η Ford έχει διαμορφώσει μια συμμαχία με την Volkswagen για την κατασκευή νέων μεσαίων φορτηγών και εμπορικών αυτοκινήτων για την παγκόσμια αγορά, καθώς και τη συνεργασία σε ηλεκτρικά οχήματα, αυτόνομα αυτοκίνητα και επιλογές κινητικότητας επιπλέον κάτω από τη γραμμή.
Η Ford θα μπορούσε να μειώσει πολύ περισσότερες από 1.100 περικοπές θέσεων εργασίας στο εργοστάσιο Bridgend της
Η Ford θα μπορούσε να μειώσει πολύ περισσότερες από 1.100 θέσεις εργασίας στο εργοστάσιο του κινητήρα Bridgend στη Νότια Ουαλία μέχρι το 2021, ένα βήμα που η Ένωση Εργασίας του εργοστασίου κατηγορεί εν μέρει την Brexit.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *