Η Ford εκθέτει το ST-Line Fiesta, το Focus καθώς και το Mondeo στο Goodwood

Ford αποκάλυψε νέες αθλητικές εκδόσεις της Fiesta, Focus, καθώς και Mondeo στο 2016 Goodwood Celebration of Speed. Ονομάστηκε ST-Line, λειτουργούν τα πρόσθετα στυλ που δημιουργήθηκαν για να αντανακλούν την εμφάνιση των πλήρους σπιτιών ST Hot Hatchbacks, ωστόσο σε οχήματα με πολύ πιο μέτρια απόδοση καθώς και πολύ καλύτερη απόδοση καυσίμου.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Ford Fiesta ST Review
Και τα τρία οχήματα λαμβάνουν αθλητική ανάρτηση, διαφορετικό στυλ ζάντων αλουμινίου, καθώς και ένα λεπτό bodykit στο εξωτερικό, καθώς και ένα αθλητικό τιμόνι, αθλητικά καθίσματα καθώς και πεντάλ κράμα στην καμπίνα. Τα εξωτερικά mods styling περιλαμβάνουν ένα πίσω διαχύτη, καθώς και ένα σπόιλερ χείλος, σκοτεινά περιβάλλοντα για τους μπροστινούς ομίχλη καθώς και ένα στυλ κηρήθρας για την μπροστινή μάσκα.
14

Η έκδοση FIESTA χρησιμοποιείται με μια επιλογή του βενζινοκινητήρα EcoBoost 99BHP ή 123bhp 1,0 λίτρων ή την έκδοση 138bhp του ίδιου κινητήρα. Υπάρχει επίσης μια επιλογή ντίζελ. Η έκδοση ST-Line μπορεί να αγοραστεί με τη μονάδα TDCI 94BHP TDCI της Ford, χρησιμοποιώντας εκπομπές CO2 94G/km.
• Ford Focus ST Review
Το Focus ST -Line θα χρησιμοποιηθεί με δύο ντίζελ – το 118bhp 1.5 ή το 147bhp 2.0 – καθώς και μια ποικιλία βενζινοκινητήρων με ισχύ από 123bhp έως 180bhp.
Η Fiesta ST-Line προσφέρεται σε τρεις και πεντάθιες παραλλαγές, με έξοδα να ξεκινούν από £ 15.645, ενώ η εστίαση ST-Line κοστίζει από £ 20.595 καθώς και τόσο σε πέντε πόρτες όσο και σε μορφή περιουσίας.
14

Το Mondeo ST-Line διαθέτει κινητήρες από την κορυφή της ποικιλίας Mondeo-το 148bhp καθώς και τις μονάδες ντίζελ TDCI 178bhp. Προσφέρεται με Auomatic PowerShift Transmission καθώς και με τετρακίνηση ως προαιρετικά πρόσθετα, καθώς και θα είναι διαθέσιμα σε hatchback ή κτηματομεσίτη bodystyles.
Η Ford αναμένει ότι το 10% των αγοραστών της Fiesta θα επιλέξει μια γραμμή ST-καθώς και η επιχείρηση είναι ήδη ευθυγραμμισμένη επιπλέον μοντέλα, που πιστεύεται ότι περιλαμβάνει το Kuga καθώς και το S-Max.
Μια ανώτερη πηγή έχει επίσης επαληθευτεί στο αυτοκίνητο αποκαλύπτει ότι το SUV Ecosport Infant είναι επίσης πιθανό να πάρει τη θεραπεία ST-Line, σε συνδυασμό με την έκδοση 138BHP του βενζινοκινητήρα EcoBoost της Ford. Το βήμα είναι κατανοητό για να είναι σκληρό στους όρους παραγωγής επί του παρόντος, λόγω της εφοδιαστικής στο εργοστάσιο του αυτοκινήτου στην Ινδία. Ωστόσο, η Ford έχει επαληθεύσει ότι θα προχωρήσει στην παραγωγή ευρωπαϊκής οικοδομής στο Craiova στη Ρουμανία το πρώτο εξάμηνο του 2017, καθώς και η ST-Line είναι πιθανό να εισαχθεί σύντομα μετά από αυτόν τον διακόπτη.

Θα έχετε μια Ford ST-Line; Ας καταλάβουμε στην παρακάτω ενότητα σχολίων …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *