Η κυβέρνηση προτείνει νέο σημαντικό οδικό δίκτυο για τη μείωση της συμφόρησης

ένα νέο σημαντικό οδικό δίκτυο που θα συμπληρώνει τον αυτοκινητόδρομο της Αγγλίας καθώς και το υπολογισμένο οδικό δίκτυο έχει προταθεί από την κυβέρνηση.
Το Τμήμα για την Παράδοση δήλωσε ότι συμβουλεύεται επί του παρόντος για την ανάπτυξη ενός σημαντικού οδικού δικτύου (MRN) που θα αποτελείται από “Πολλές κρίσιμες διαδρομές της Αγγλίας που συμπληρώνουν τους αυτοκινητόδρομους μας καθώς και τους υπολογισμένους δρόμους κορμού”, στο Buy to Cout Congestion επίσης ως ενίσχυση των περιφερειακών οικονομιών.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Έξοδα κυκλοφοριακής συμφόρησης το οικονομικό κλίμα 9 δισ. Ετησίως
Η διαβούλευση καθορίζει ένα σύνολο δρόμων που υποστηρίζουν επί του παρόντος τους αυτοκινητόδρομους που χειρίζεται το υπολογισμένο οδικό δίκτυο, ωστόσο, τα οποία δεν φθάνουν το φθινόπωρο κάτω από μια γενική χρηματοδότηση καθώς και τη ρουτίνα συντήρησης ως μελλοντικούς δρόμους που πρέπει να συμπεριληφθούν στο MRN. Η μεγάλη χρηματοδότηση του οδικού δικτύου θα προσφέρεται σε προγράμματα που επιδιώκουν μεταξύ £ 20 καθώς και χρηματοδότηση £ 100 εκατομμυρίων, καθώς και η οποία θα ελαχιστοποιούσε τη συμφόρηση καθώς και την ενίσχυση της μεταφοράς προϊόντων καθώς και υπηρεσιών.
Προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι ορισμένα περιφερειακά οδικά δίκτυα είναι ζωτικής σημασίας για τις περιφερειακές οικονομίες καθώς και τα οποία αντιμετωπίζουν μεγάλα επίπεδα κυκλοφορίας στο διαδίκτυο είναι σε απαίτηση υψηλότερης περίθαλψης, ωστόσο αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να συντονιστεί καθώς οι δρόμοι συνήθως διασχίζουν αρκετές περιφερειακές αρχές που Δεν επιτρέπεται να μοιράζονται ρουτίνες συντήρησης καθώς και πρακτικές.
Αυτοί οι δρόμοι θα μπορούσαν ενδεχομένως να συμπεριληφθούν στο MRN, το οποίο θα συντονίζει τις επενδύσεις καθώς και τις μεθόδους συντήρησης στο δρόμο. Ωστόσο, οι περιφερειακές αρχές θα εξακολουθούν να παραμένουν υπόλογες για τους δρόμους. Η διαβούλευση λέει: “[Αυτοί οι περιφερειακοί δρόμοι] χρειάζονται πολύ πιο συνεπή και συντονισμένη διοίκηση από το υπόλοιπο περιφερειακό οδικό δίκτυο”.
Το περιφερειακό οδικό δίκτυο επίσης δεν επωφελείται από τους κύκλους μεθόδου επενδύσεων οδικής επένδυσης, που σήμερα αξίζει σήμερα 15,2 δισεκατομμύρια λίρες σε χρηματοδότηση.
• Τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά ενδέχεται να αναφέρουν λακκούβες υπό κυβερνητικά σχέδια
Η κυβέρνηση συζητά ακριβώς πώς να καθορίσει το MRN, με προτάσεις μέχρι στιγμής, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης των επιπέδων ροής της κυκλοφορίας στο διαδίκτυο ως αναγνωριστικά των μελλοντικών δρόμων όσον αφορά την απαίτηση της πρόσθετης χρηματοδότησης καθώς και του συντονισμού. Οι δρόμοι που παρουσιάζουν επίμονα υψηλά επίπεδα χρήσης, καθώς και που παίζουν μια κρίσιμη λειτουργία όσον αφορά τα προϊόντα καθώς και τη μεταφορά υπηρεσιών μπορούν να συμπεριληφθούν στο δίκτυο.
Οι προτάσεις περιλαμβάνουν επίσης τη δυνατότητα να συμπεριληφθούν οι οδοντωτοί δρόμοι. Τμήματα δρόμων που ήταν προηγουμένως μέρος του υπολογισμένου οδικού δικτύου. Η διαβούλευση θα κλείσει στις 19 Μαρτίου 2018.

Ο γραμματέας των μεταφορών, Chris Grayling, δήλωσε: «Προτείνουμε να παράγουμε ένα σημαντικό οδικό δίκτυο, γύρω από το ίδιο ακριβώς χιλιόμετρο με το δίκτυο για το οποίο οι αυτοκινητόδρομοι είναι υπεύθυνοι. Προτείνουμε να παράγουμε ένα συγκεκριμένο νέο ρεύμα χρηματοδότησης που θα αφιερωθεί στην επένδυση σε αυτό το δίκτυο καθώς και την αύξηση των απαιτήσεων απόδοσης που βιώνουν οι αυτοκινητιστές σε αυτό “.
Μήπως ένα πολύ καλύτερο που διατηρεί το σημαντικό οδικό δίκτυο θα βοηθούσε να ελαχιστοποιήσει τη συμφόρηση στο μέλλον; Πείτε μας τις σκέψεις σας στα παρακάτω σχόλια …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *